Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Βόμβα από την Επιτροπή των Ειδικών: Μόνο με αρνητικό τεστ οι μετακινήσεις ανεμβολίαστων από νομό σε νομό

Δεν θα γίνονται δεκτά τα self test

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε επιπλέον μέτρα για τους μη εμβολιασμένους εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στα ταξίδια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή εισηγείται οι ανεμβολίαστοι να μπορούν να ταξιδεύουν από νομό σε νομό αλλά και στα νησιά με την επίδειξη αρνητικού τεστ.


Το συγκεκριμένο μέτρο ισχύει τη παρούσα στιγμή για όλους μόνο όσον αφορά τη μετακίνηση στα νησιά (όχι στην ηπειρωτική χώρα), ωστόσο φαίνεται πως το συγκεκριμένο πλαίσιο θα γίνει ακόμη πιο αυστηρό για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.


Παράλληλα, η εισήγηση προβλέπει να γίνονται εσωτερικές μετακινήσεις για τους ανεμβολίαστους πολίτες με αρνητικό μοριακό έλεγχο ή με αρνητικό rapid test. Δεν θα γίνονται δεκτά τα self test, ώστε να μην υπάρχει περιθώριο κάποιος να δηλώσει ψευδώς το τεστ στην ειδική πλατφόρμα.


Η εισήγηση κρίθηκε αναγκαία για τη διασφάλιση της μη διασποράς του κοροναϊού το επόμενο διάστημα όπου κορυφώνεται και η έξοδος των εκδρομέων.


Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

33 σχόλια:

  1. Ε αν γίνει κι αυτό δεν έχουν νά ζηλέψουν τίποτε από τά χουντικά καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάλογα με την παιδεία των πολιτών του κάθε κράτους πηγαίνει και ο εμβολιασμός. στην Ελλαδα που η παιδεία είναι για γέλια ο εμβολιασμος κολλάει. Άξιοι της μοιρας μας και της παιδείας μας. Γεμίσαμε επιστήμονες που με το ζόρι τελείωσαν το σχολείο

      Διαγραφή
    2. Αν μετακινήθεις με δικό σου όχημα δεν χρειάζεται τεστ

      Διαγραφή
    3. Μάθε ρε να λες την αλήθεια στον κόσμο. Γιατί δεν λες ότι αυτό θα ισχύει για τα δημόσια μέσα μετακίνησης;

      Διαγραφή
  2. Λοιπόν μ αυτά πού κάνουν μάλλον τά αντίθετα θά καταφέρουν καί θά πέσει πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατεβα ΘΕΕ μου κατω και σωσε μας! πραγματικα.
    ελα Χριστε και Παναγια...αν ειναι δυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόψτε τις ανοησίες και πηγαινετε να εμβολιαστείτε. Γίνετε υπεύθυνοι και προστατευτείτε από τη μόλυνση και προστατέψτε και τους γύρω σας. Δείξτε κοινωνική ευθύνη. Η πολιτεία πρέπει να προστατέψει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και διαθέτει απόθεμα από όλα τα εμβόλια. Τώρα αν υπάρχουν πολλοί πολίτες που δεν συμμορφωνονται, πρέπει να βρει τρόπους για να τους πείσει να εμβολιαστούν. Με πειθώ, με κίνητρα, με αντικίνητρα και στο τέλος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κάποιων κατηγοριών.
    Υ.Γ. Τα περί χουντικων καθεστωτων είναι απλά μαλακιες (συγνώμη)
    ΥΓ2: Σας διέφυγε ότι η επιτροπή των ειδικών θα εισηγηθεί. Να διαβάζετε προσεκτικά πριν σχολιάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπογράφεις ότι δεν θα πάθει κανένας τίποτα;

      Διαγραφή
    2. Τώρα κοίτα άμα σου πω ότι δεν θά πηδήξεις ποτέ γιατί θά σού βάλω πρόστιμο τό βλέπεις λογικό;

      Διαγραφή
  5. Εσύ που γράφεις τόσο έξυπνα καί μιλάς για προστατέψει, έχεις καταλάβει τί λές;;;η απλά μιλάς επειδή σέ χτύπησε η ζέστη... εσύ πού έκανες τό εμβόλιο τί σέ καίει είσαι προστατευμένο, για την δικιά μου τί ζωή δεν αφήνω κανένα νά μου κάνει κουμάντο, χειρότερα από χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλος αν τό λες για νά γελάσουμε καλώς αν όμως το πες στα σοβαρά είσαι για γέλια, λοιπόν δεν μπορεί ρε φίλε νά μου επιβάλεις με το ζόρι καί με αυτά τά μέτρα νά πείσεις τον άλλον να εμβολιαστεί αν δεν είναι αυτό χουντικό ποιο άλλο νά είναι όταν ό άλλος σου επιβαλει με τέτοια μέτρα, και νά σού πω και κάτι για νά τό καταλάβεις καλά ότι εγώ ό ανμβολιαστος κυνδυνεβο ποιο πολύ από εσένα τόν εμβολιασμό νά με κολυσης.Οσο για την επιτροπή αυτή πού έχουν εκεί επάνω είναι επιτροπή μαριονέτες πού ότι τούς λέει ή κυβέρνηση αυτό κάνουν για νά πάρουν τά φράγκα.Αντε για.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να εμβολιαστεί θεωρείται ανεύθυνος και είναι σίγουρο ότι αν το κάνει θα προστατέψει τον εαυτό του και τους γύρω του; Περα από όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν (δικαίωμα τους όταν δεν μπορείς να γνωρίζεις τυχόν παρενέργειες είτε άμεσα είτε στο μέλλον), υπάρχουν και άνθρωποι που οι ίδιοι οι γιατροί τους λένε να μην εμβολιαστούν! Αυτό τι πάει να πει; Ότι θα δυσκολέψουμε την ζωή χιλιάδων ανθρώπων; έξοδα για ραπίντ και μοριακά τεστ, ψυχολογία στα πατώματα, κοινωνικός αποκλεισμός και όλα αυτά ούτε καν για να πάει κάποιος σε άλλο νομό, αλλά για να πάει στην καφετέρια δίπλα στο σπίτι του (γιατί αυτό συζητιέται).Γιατί λοιπόν να μην είναι ο καθένας ελεύθερος να επιλέξει τι θα κάνει με το σώμα του; Για ποιο λόγο όλα αυτά; Για ένα εμβόλιο που ακόμα και οι γιατροί είναι διχασμένοι; Για ένα εμβόλιο που ακόμα και να το κάνεις μπορείς να κολλήσεις και να μεταδόσεις τον ιό; Είμαι υπέρ των εμβολίων είμαι όμως κατά της βλακείας
    Υ.Γ. αν αυτό δεν είναι μια μορφή σύγχρονης χούντας τότε τι είναι και πως λέγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κατι ακομα στον φιλο που λει να εμβολιαστουμε ναι αλλα πρωτο τα εμβολια αυτα δεν εχουν περασει την τριτη φαση των ερευνων αυτο το λεν διακεκριμενη επιστημονες δεν το λεω εγω, δευτερο αυτα τα εμβολια εχουν διαρκεια για εξει μηνες μετα πρεπει να ξανακανεις και τριτη φορα,δε μας λες ρε φιλε τι ειμαστε πειραμτοζωα;αιντε ακουτε αυτους εκει επανω και τα καναλια που τα παιρνουν.

      Διαγραφή
    2. 5:17 τα εμβόλια έχουν περάσει όλες τις φάσεις δοκιμών. Σταματήστε να διαβάζετε μακελιο και να ακουτε τον καθε ψεκασμένο. Όσο για τους διακεκριμένους επιστήμονες που λες, μάλλον πρέπει να ψάξεις στο google να δεις την ιστορια τους. Ελεος με την βλακεια σας

      Διαγραφή
    3. Δε μου λες φιλος βαζεις στοιχημα οτι δεν εχουν περασει την τριτη φαση ερευνων,ειδες οτι δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις αυτα που σου γραφο ,ποιο μακελιο ρε προβατο γιατι προβατο εισαι οπου σε λει ο τσοπανος εκει πας και δεν το ψαχνεις παρα πανω,λοιπον βρες ανθρωπους που ειναι επιστημονες και δεν ειναι μονο ελληνες αλλα και ξενει ψαξτο λιγο.

      Διαγραφή
    4. σε βαζω οτι στοιχημα θες 5:57. όλες τις φάσεις εχουν περασει. το προβατο εισαι εσυ που ακους τι σου λεει ο καθε ψεκασμένος. επίσημα χαρτιά από εταιρίες και κρατικές υπηρεσίες δες. από τον ευρωπαικό και παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων. ψαξε λιγο. πατα στο google. πραγματικά η βλακεία σας είναι ανίκητη και αρνούμαι να συμμετέχω άλλο.

      Διαγραφή
    5. Λοιπόν ή καθηγητής πανεπιστημίου είσαι ή παπατζης δηλαδή ρε φίλε βγάζεις χαζό καί τόν κύριο Κούβελα πού είναι καθηγητής πανεπιστημίου φαρμακολογίας τού ΑΠΘ;

      Διαγραφή
    6. Έτσι ενημερωτικά ο Κουβελας έχει κάνει το εμβόλιο. Επίσης σας πουλάει παπα γιατί θα κατεβει για βουλευτής και θέλει τους ψεκασμενους ψήφους σας. Να δείτε τη δούλεμα τρώτε

      Διαγραφή
    7. Δε μου λες τόν είδες εσύ ότι έκανε εμβόλιο; άντε σέ ποιον τα πουλάς αυτά κοματοσκυλο έτσι σού είπαν να λες τι είναι αυτά πού λες, πρώτα πρώτα να ακούς τί είπε ο άνθρωπος καί μετά νά γράφεις αρλουμπες είπε ότι δεν είναι αντίθετος στον εμβολιασμό αλλά τό εμβόλιο δεν είναι ακόμα έτοιμο καί θά είναι έτοιμο τό 2023 τί δεν εχεις καταλάβει καί λες παπαριές.

      Διαγραφή
    8. Ο ίδιο ο κουβελας το δήλωσε ότι έχει κάνει το εμβόλιο επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Και έτσι ενημερωτικά όλα τα κόμματα εκτός από τον Βερόπουλο λένε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Οπότε το κομματοσκυλο που λες δεν κολλάει. Μπαμ κάνει ότι είσαι ψέκας

      Διαγραφή
  8. Προς ολους εσας τους έξυπνους γιατρούς του πληκτρολογίου. Όσο δεν εμβολιάζεστε θα υπάρχουν κρουσματα, όσο υπάρχουν κρούσματα θα υπάρχουν καταντίνες, όσο θα υπάρχει καραντίνα θα κλείνουν δραστηριότητες και δουλειές και όπως ανακοίνωσαν χωρίς επιδόματα που μάθατε να ζείτε κάποιοι μέσα στην καταντίνα. Το εμβόλιο και η επιστήμη σώζει ζωές. Τώρα αν νομίζετε ότι είτε επαναστάτες επειδή δεν κάνετε το εμβόλιο τότε απλά είστε για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον ειδατε κυριοι τι μα εχουν κανει μας χωρισαν σε μεν και δεν ρε προβατο ποιος σου ειπε οτι θελω καραντινα μαπα αλλα δεν διαβασες αυτα που λεω παραπανω οτι τα εμβολια αυτο μπουφο δεν εχουν περασει την τριτη φαση ερευνων αυτο μπουφο δεν το λεω εγω το λενε επιστημονες μην ακους μονο τους συστιμικους εκτος αν εισαι απο αυτους,να ξερεις οτι ειναι αντισυνταγματικο να μου το επιβαλει και να μου απαγορευσει να κυκλοφορο ελευθερος,μονο η χουντα το εκαμνε αυτο με πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων,αντε αυτο θελεις;

      Διαγραφή
  9. Όποιος δεν θελει να κανει το εμβολιο μπορει να συνεχισει να ζει στις καραντίνες τους. απλα και ξεκάθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκαν οι αντιεμβολιαστες και αραδιαζουν τις γνωστές ψεκασμενες παπαριες. Δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους γιατί αρκετοί (όχι όλοι) ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν. Ας κόψουν το ΒΕΡΓΙΝΑ TV και τον Βελοπουλο. Εχει,λέει καποιος, το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα του. Ναι και βέβαια έχει. Να κάνει τατουάζ, αποτρίχωση, να βάψει τα μαλλιά του, να καπνίσει. Δεν έχει όμως το δικαίωμα να βλάψει τους άλλους. Αυτό κάνουν οι ανεμβολιαστοι: βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της παπαριες της τρωτε εσεις ψεκασμενε αιντε τωρα κοματοσκυλα.

      Διαγραφή
    2. Σε περίπτωση που πάθει κάτι κάποιος εξαιτίας του εμβολίου είτε γιατί έχει θέματα είτε εντελώς τυχαία την ευθύνη ποιος θα την πάρει; Το άτομο που εμμέσως αναγκάζεται να εμβολιαστεί για να μπορέσει να ζήσει "φυσιολογικά"; Η κυβέρνηση που οδηγεί σέ αυτή την κατάσταση; Το κοινωνικό σύνολο που στην πλειοψηφία έχει εμβολιαστεί αλλά θεωρεί τους ανεμβολιαστους "λεπρους"; Ναι είναι πολύ εύκολο να μιλάς πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή από την στιγμή που η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ψεκασμενους όσους απλά έχουν διαφορετική γνώμη από αυτούς χωρίς βέβαια να γνωρίζουν προσωπικά τους ανθρώπους που κ
      Αποκαλούν έτσι.

      Διαγραφή
    3. 6:42 πριν το εμβόλιο μπορείς να κάνεις εξετάσεις και να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου γιατρό. Όλα τα άλλα είναι απλα δικαιολογίες γιατί είτε σας την κάρφωσε και δεν θέλετε να κάνετε το εμβόλιο είτε φοβάστε.

      Διαγραφή
    4. Αν ο προσωπικός σ γιατρός σε συμβουλέυε να μην κάνεις το εμβόλιο εσύ θα το έκανες; Και αν το έκανες παρόλαυτα και είχες αρνητικά αποτελέσματα;και αν δεν το έκανες και σε είχαν αποκλεισμένο από τα πάντα γιατί είσαι ένας ψεκασμενος ανεμβολιαστος; όπως ακριβώς είπες η πλειοψηφία φοβάται να το κάνει για κάποιους συγκεκριμένους λόγους και είναι απόλυτα λογικό όπως είναι λογικό κάποιος να φοβάται και για αυτό τον λόγο να πηγαίνει να το κανει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλαβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό το πράγμα

      Διαγραφή
  11. Δεν ασχολούμαι άλλο με πρόβατα,η χώρα εξαιτίας σάς δεν προχωράει μπροστά, έκανες τό εμβόλιο τί σέ καίει είσαι προστατευμένο, καί όσων αφορά για την επιδότηση πού πήραν η άνθρωποι ας νά έπαιρνες και εσύ, αφού είσαι έξυπνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν αφήστε τής μακακιες καί πέστε μου εσείς η εμβολιασμενει όταν εγώ θά θελεισω νά πάω σέ άλλο νομό θά πηγενω στο νοσοκομείο ενώ μου βγήκε έκτακτο νά πάω σέ έναν συγκενη μου, ξέρεις εσύ στα νοσοκομεία ότι θά εξυπηρετηθω γρήγορα;ρε πραγματικά είστε ψεκασμενοι δηλαδή κάθε τρείς και λίγο θά πηγενουμε για ραπιτ τέστ ξέρεις τι έχει νά γίνει στα νοσοκομεία μετά; άντε νά χαθητε όλοι λες καί τά έχουμε όλα τα άλλα λυμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γι αυτο σε λενε βρε μπουφο, κανε το εμβολιο να γλυτώσεις ολα τα αλλα

      Διαγραφή
    2. Μου φενεται είσαι πολύ χαμηλά ζωσμένος καί θά Ζήσης πολλά χρόνια γιατί είσαι εμβολιασμενος,δεν μου απάντησες σ'αυτό πού ρώτησα με τά ραπιτ τέστ ότι είναι όμως εκβιασμός προς το άτομο καί επιμένω είναι χουντικό σέ λίγο δεν θα μας αφήνουν ούτε στα σπίτια μας να μπούμε ξυπνάτε πρόβατα, τόν σεπτεμβρι θα κάνετε καί τό τρίτο εμβόλιο, ίσως καί κάθε χρόνο.Να υπενθυμίσω ότι τό εμβόλιο θά είναι έτοιμο καί σίγουρα το 2023 μηλαμε για την τριτη φάση ερευνών, άντε γεια καί δεν ασχολουμε με ανόητους.

      Διαγραφή
  13. Νά ρωτήσω κάτι έχουμε ένα σύνταγμα καί κάποιους ανθρώπους που θά έπρεπε να είναι αυτοί πού πρέπει νά βλέπουν αν τηριται τό σύνταγμα πού είναι αυτοί εκτός καί αν υπακούουν σέ ότι τούς λέει ή εξουσία, εδώ ρε μας στερούν την ελευθερία μας δηλαδή άμα κινηθώ εγώ ο ανεμβολιαστος σέ άλλο νομό θά κολλησο όλο τον νομό ρε ας σοβαρευτούμε λίγο.Βλεπο νά τρωγομαστε μεταξύ μας καί αυτό θέλουν διαιρη καί βασίλευε.Υ/Γ θά τά πούμε τον Σεπτέμβρη μέχρι τότε μας ετοιμάζουν καί άλλα μέτρα δεν πειράζει αντέχουμε θα έρθει ή ώρα τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365