Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Στο νοσοκομείο εξαιτίας του κορονοϊού ο Ηλίας Μπόγδανος – Το μήνυμα για την υγεία του (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από τον κορονοϊό, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του.


«Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Η.», έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.




5 σχόλια:

  1. αντε ας βγουν οι αρνητες να πουν πως ο ιος δεν δημιουργεί προβλήματα στους νεόυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρνητές άμα το κατάλαβες δεν είπανε αυτά πού λές,το εμβόλιο η ίδιες παρενέργειες με τό covid έχει, και μήν ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι νέος αλλά ο οργανισμός του ειταν πολύ ταλαιπωρημένος, καί κάποια αλί αρρώστια μπορούσε να κολλήσει... ανάλυσε λίγο τά πράγματα πρίν νά τά βγάλεις συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατος ο πτυχιούχος Facebook.Ετρεξε να κάνει ανάλυση της ηλιθιότητας του...ρε μέσα μαντρομενοι να μην μπορείτε πουθενά να πάτε μέχρι να βάλετε μυαλό.

      Διαγραφή
  3. Εμβολιασμενος δεν ήταν πως πήγε στο νοσοκομείο !!!!!🐑🐑🐑🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν εμβολιασμένος το έχει δηλώσει. Δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί αφού ήταν στο Survivor.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365