Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/7 Κριός 

Ακόμα και εσείς οι τόσο ανεξάρτητοι μπορείτε να ωφεληθείτε από τη δύναμη των συμπράξεων, αγαπητοί Κριοί! Αντί να πιέζεστε, παραμερίστε λίγο τον εγωισμό σας και αναζητήστε τις συμβουλές ή/και τη βοήθεια τρίτων.
Αυτό δεν σημαίνει να απευθυνθείτε σε ανώνυμες πηγές, ενδείκνυται να κάνετε προσωπικές προσεγγίσεις σε άτομα που θα ενισχύσουν τα εγχειρήματά σας. Και αν χρειαστεί να μοιραστείτε κάποια από τα κέρδη σας, δεν πειράζει… Πάλι ωφελημένοι θα βγείτε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ακυρώστε κάθε πιθανή μαραθώνια «συνεδρίαση», αγαπητοί Ταύροι!
Με τη Σελήνη στον εξισορροπητικό Ζυγό, αφήστε τις πολλές συζητήσεις και περάστε στην ουσιαστική δράση. Αλλά να ξέρετε ότι ακόμα κι αυτή η διπλωματική φάση, μπορεί να κάνει εσάς ή τους άλλους ευερέθιστους.
Αρχίστε τη μέρα με ένα καλό πρόγευμα και αποφύγετε την υπερβολική καφεΐνη. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά – και αρκετά διαλείμματα για να καθαρίζει η σκέψη και να παίρνετε βαθιές αναπνοές!

ζώδια σήμερα 16/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αφήστε να βγει στην επιφάνεια το παιδί που έχετε μέσα σας! Όσο πιεστικό κι αν είναι το πρόγραμμά σας, οφείλετε στον εαυτό σας λίγες ανάπαυλες ξεγνοιασιάς… Μην καταπνίξετε αυτή τη λαχτάρα και αποφύγετε να παίρνετε τα πάντα υπερβολικά στα σοβαρά. Χωρίς να ξεπεράσετε τα συνετά όρια, ενδώστε στη διάθεση για περιπέτεια και θα δείτε την παραγωγικότητά σας να εκτοξεύεται!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, πάντα μπορείτε να εξασφαλίσετε λίγο χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάτε! Με την μεγαλόψυχη Σελήνη στον Ζυγό, θα χειριστείτε κάθε πρόβλημα ή αρνητισμό που μπορεί να υπάρξει στην πορεία σας. Αν δείξετε στο ταίρι και τους φίλους σας πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σας, θα ωφεληθείτε με την ενδυνάμωση αυτών των δεσμών. Θα δείτε να μειώνετε το άγχος σας και θα αντιληφθείτε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή!

ζώδια σήμερα 16/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά τον τελευταίο καιρό! Η Σελήνη στον Ζυγό θα βοηθήσει να αντιληφθείτε τις αγαστές προθέσεις των άλλων, να γίνετε ενεργοί συνεργάτες αντί για «θύματα». Μιας και το γέλιο αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για όλα, επιστρατεύστε το χιούμορ σας και αφεθείτε λίγο στη ροή των πραγμάτων!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν γίνεται να είστε εστιασμένοι στη δουλειά και ταυτόχρονα παρόντες στη «στιγμή»! Ακόμα κι αν επιλέγετε το ένα αντί του άλλου κάποιες στιγμές, πάλι θα χρειαστούν συμβιβασμοί. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε τη λίστα των καθηκόντων σας, να διαγράψετε καθετί δευτερεύον και να θέσετε προτεραιότητες. Αν σιγάσετε για λίγο τις ηλεκτρονικές συσκευές σας, θα κάνετε πολύ περισσότερη δουλειά και θα σας μείνει χρόνος για να δείτε τους φίλους σας αργότερα!

ζώδια σήμερα 16/07 Ζυγός

Κλείστε την κάλπη των απόψεων, αγαπητοί Ζυγοί… Έχετε αρκετές πληροφορίες για να πάρετε μια εμπεριστατωμένη απόφαση! Κατ’ ακρίβεια, η επιπλέον έρευνα μπορεί να σας φτάσει σε «αναλυτική παράλυση». Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, έχετε όση σιγουριά απαιτούν τα επόμενα βήματά σας. Αξιολογήστε τις συμβουλές που έχετε ήδη και αρχίστε να βάζετε τα εγχειρήματά σας σε κίνηση. Με αργό και σταθερό ρυθμό, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο προφανή ήταν τα πάντα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είστε από τη φύση σας ευαίσθητοι… Και με τη συναισθηματική Σελήνη στον 12ο Οίκο σας, τονώνεται περαιτέρω η συμπόνοια σας! Μην εκπλαγείτε αν κάποιος ή κάτι σας προκαλέσει θλίψη ή θυμό. Αφήστε τα δάκρυα να τρέξουν, προστρέξτε να βοηθήσετε όσους έχουν σημασία στη ζωή σας. Αλλά πριν κάνετε μια θυσία που μπορεί να μην είναι απαραίτητη, σκεφτείτε μήπως αποδυναμώνετε τους άλλους αντί να τους δίνετε ώθηση

ζώδια σήμερα Τοξότης

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι καν «πράγματα», αγαπητοί Τοξότες! Όσο κι αν απολαμβάνετε τα ωραία αποκτήματά σας, η ανθρώπινη επαφή θα δώσει τώρα αξία στον κόσμο σας. Μόνο να θυμάστε ότι οι άνθρωποι δεν μπαίνουν πάντα σε κατηγορίες και οργανωμένα πρότυπα… Αφήστε τις συζητήσεις να κυλούν, χωρίς απαραίτητα να αναζητάτε κάποιο βαθύτερο νόημά τους. Όταν χαλαρώσετε λίγο, θα νιώσετε πιο εμπνευσμένοι και ήρεμοι!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τα πάντα και να τους ικανοποιείτε όλους, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό ορίζει η εξισορροπητική Σελήνη στον Ζυγό, χωρίς να παραμερίζει την ευγένεια στις αλληλεπιδράσεις σας. Δεν χρειάζεται να φτάνετε σε επίπεδα θυσίας, θα πιεστείτε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε. Αντί να περιφέρεστε σαν «αποκεφαλισμένο κοτόπουλο», στραφείτε στη διπλωματία και την προσωπική σας γαλήνη. Και αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν ενοχές, απλώς μην ενδώσετε! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην περιμένετε να βρείτε την ηρεμία σας αιφνιδίως, αγαπητοί Υδροχόοι… Η μείωση του άγχους δεν επιτυγχάνεται από εξωγενείς παράγοντες, πρέπει να έρθει από μέσα σας! Όσο ιδεώδη κι αν είναι τα οράματά σας, πρέπει να κάνετε κι εσείς τακτά διαλείμματα από την προσπάθεια να αλλάξετε τον κόσμο. Επειδή δεν θα γίνει εν μία νυκτί, διαθέστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να συντονιστείτε με την ψυχή σας. Εξίσου θεραπευτικός μπορεί να είναι ο διαλογισμός, που θα κάνετε ενώ περπατάτε σε ένα πάρκο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία σε όσα λέγονται και γίνονται γύρω σας! Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν γκρίνιες ή δυσαρέσκειες από άτομα του περιβάλλοντός σας. Με τη Σελήνη στον αισιόδοξο Ζυγό, μπορείτε να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις σας και να μην παραμελήσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Υποσχεθείτε ότι θα περάσετε χρόνο μαζί αργότερα – και τηρήστε το! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365