Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Με νομοτεχνική αλλαγή και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην τροπολογία

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός και για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός και για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, έπειτα από νομοτεχνική αλλαγή στην τροπολογία.


Με νομοτεχνική αλλαγή επεκτείνεται η πρόβλεψη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην τροπολογία που συζητείται στη Βουλή και για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.


Ποιος ψηφίζει υπέρ και ποιος κατά της τροπολογίας

Εκτός από τη ΝΔ, και το ΚΙΝΑΛ, μέσω της εισηγήτριας του Νάντιας Γιαννακοπουλου ανακοίνωσε ότι θα υπερψηφίσει την ρύθμιση, ασκώντας όμως κριτική στην κυβέρνηση ότι καθυστέρησε ειδικά στην υποχρεωτικότητα των υγειονονομικών και πως δεν συμπεριέλαβε και άλλες ομάδες του ιδίου κλάδου.


Εμφανίστηκε δε θετικό στο να μπουν κανόνες στην υποχρεωτικότητα, λέγοντας ότι αλλιώς θα ήταν σαν να απευθύνουμε απλά μια έκκληση.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει πως η κυβέρνηση με τη ρύθμιση ανοίγει το δρόμο στις απολύσεις και πως δεν προστατεύει τα εργασιακά δικαιώματα, ενώ υποστηρίζει ότι η τροπολογία αφήνει υπόνοιες για σχέδιο γενίκευσης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό , με το οποίο είναι απολύτως αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365