Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Τσουχτερά πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους που θα βρεθούν σε χώρο μόνο για εμβολιασμένους - Δείτε τα πρόστιμα

Δείτε τα πρόστιμα

Εκτός από τις επιχειρήσεις, πρόστιμα θα βεβαιώνονται και σε ανεμβολίαστους πελάτες που θα βρεθούν σε χώρο μόνο για εμβολιασμένους.


Φαίνεται τελικά πως το σχέδιο της κυβέρνησης για κλειστούς χώρους στην εστίαση και στην διασκέδαση που είτε θα είναι μόνο για εμβολιασμένους, είτε μικτοί, θα μείνει στο συρτάρι. Αντιθέτως φαίνεται να προωθείται και να κερδίζει περισσότερο έδαφος, το σενάριο που θέλει όλοι οι εσωτερικοί χώροι να αφορούν αποκλειστικά και μόνο όσους έχουν προστατευτεί από τον κορονοϊό.


Μάλιστα, στο σχέδιο που αναμένεται να ανακοινωθεί θα υπάρχουν τσουχερά πρόστιμα, όχι μόνο για τις επιχειρήσεις που θα παρανομούν, αλλά και για τους ίδιους τους πελάτες.


Για τις επιχειρήσεις

Θυμίζουμε οτι για τα καταστήματα αυτά θα ξεκινούν από 3.000 ευρώ και θα φτάνουν έως και τις 10.000. Επίσης προβλέπεται αναστολή λειτουργίας από 7 έως 15 ημέρες ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα των επιχειρήσεων. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης θα μπαίνει λουκέτο με αφαίρεση αδείας της επιχείρησης.


Για τους πελάτες

Όσον αφορά τους πελάτες τώρα, το πρόστιμο για την παρουσία ενός ανεμβολίαστου σε χώρο αποκλειστικά για εμβολιασμένους, θα είναι στα 300 ευρώ, ενώ αν έχει πλαστογραφήσει κάποιο έγγραφο για να μπει μέσα στο μαγαζί, τότε το ποσό είναι δεκαπλάσιο. Θα φτάνει δηλαδή τα 3.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365