Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/7 Κριός 

Θέλετε να τραγουδήσετε, να πείτε μια ιστορία ή να κάνετε δηλώσεις για την αγάπη; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, αγαπητοί Κριοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής καταλαμβάνει τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας, της φήμης και του ρομάντζου μέχρι τις 11 Αυγούστου.
Με τις υπερδυνάμεις σας να αυξάνονται κατακόρυφα, χρωστάτε σε εσάς και τους θαυμαστές σας αυτές τις δημοσιοποιήσεις. Αξιοποιήστε αυτές τις δύο εβδομάδες επίσης για να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας και να βάλετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πού είναι η αγάπη, αγαπητοί Ταύροι; Τώρα μπορείτε να εξομαλύνετε το κλίμα με φίλους ή συγγενείς, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον μεγαλόψυχο Λέοντα και τον 4ο Οίκο σας της οικειότητας.
Θα έχετε τη στήριξή του μέχρι τις 11 Αυγούστου, για να επουλώσετε κάθε πλήγμα. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε τις λεπτομέρειες κάθε δυσχερούς περίστασης…
Αλλά πρέπει να δείξετε πόσο νοιάζεστε και πόσο ειλικρινής είναι η πρόθεσή σας να επιστρέψει η αγάπη σε αυτές τις σχέσεις. Όταν το εννοείτε, θα το νιώσει και η άλλη πλευρά! 

ζώδια σήμερα 27/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μην χάνετε χρόνο σε κουτσομπολιά και μικρότητες! Ο ευφράδης Ερμής που σας κυβερνά θα διαμένει στον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης μέχρι τις 11 Αυγούστου. Η φυσική σας ευστροφία φορτίζεται και θα σας κατακλύσουν οι δημιουργικές ιδέες, γι’ αυτό να έχετε κοντά σας συνεχώς ένα μέσο καταγραφής τους. Πολύτιμες θα είναι και οι ανταλλαγές απόψεων με τα κατάλληλα άτομα – και δεν αποκλείεται σύντομα να είστε οι επόμενοι ηγέτες στον τομέα σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, εστιάστε στα ζητούμενά σας! Ο διανοητικός Ερμής περνά στον Λέοντα και φορτίζει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών μέχρι τις 11 Αυγούστου. Αυτή η παραγωγική περίοδος είναι ιδανική για τα πρακτικά θέματα, που με την απαραίτητη δουλειά μπορεί να δώσουν ώθηση σε κάθε υποσχόμενη ιδέα. Επίσης, να είστε σε επαγρύπνηση για πόρτες που μπορούν να ανοίξουν και αναζητήστε νέες εργασιακές ευκαιρίες! 

ζώδια σήμερα 27/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το σύμπαν σας παραδίδει το μικρόφωνο! Ο ευέλικτος Ερμής μπαίνει στα εδάφη σας και πυροδοτεί τον 1ο Οίκο σας μέχρι τις 11 Αυγούστου. Η προσοχή των πάντων θα είναι στραμμένη πάνω σας, γι’ αυτό αποφασίστε πώς θέλετε να τους συναρπάσετε. Άτομα με επιρροή θα ενδιαφερθούν για τα δημιουργικά σας εγχειρήματα αν τα προσεγγίσετε. Τώρα προσέξτε περισσότερο και την εμφάνισή σας, ώστε να αντανακλά την εικόνα που θέλετε να «δει» ο κόσμος από εσάς! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ενίοτε η κριτική φωνή μέσα σας είναι εκκωφαντική! Γι’ αυτό φροντίστε να περιτριγυρίζεστε από υποστηρικτικά άτομα μέχρι τις 11 Αυγούστου, όσο ο λογικός Ερμής που σας κυβερνά θα διαμένει στον Λέοντα και τον νεφελώδη 12ο Οίκο σας. Πάψτε να αμφιβάλετε για τα σχέδια και τους στόχους σας, εσείς επηρεάζετε τους άλλους με τις ιδέες απόψεις σας. Όση προσπάθεια κι αν χρειαστεί, πρέπει να εστιάσετε στα αποτελέσματα που εσείς θέλετε αντί να αναζητάτε τι μπορεί να πάει στραβά! 

ζώδια σήμερα 27/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, εμπιστευτείτε το ομαδικό πνεύμα σας! Το προάγει ο κοινωνικός Ερμής από τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας, για να κατακτήσετε κάτι επικό. Σας είναι εύκολο να στηρίζετε φίλους και συνεργάτες… Αλλά μέχρι τις 11 Αυγούστου μπορείτε να διοχετεύσετε την παλλόμενη ενέργειά σας σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Μιας και αυτός ο Οίκος αφορά επίσης τον ακτιβισμό και την τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορούν να διευρυνθούν όσο θα αλλάζετε τον κόσμο προς το καλύτερο! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αναθεωρήστε και αναβαθμίστε την καριέρα σας! Την ευκαιρία σας παράσχει η μετάβαση του αγγελιαφόρου Ερμή στον Λέοντα, που σας ανοίγει καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντες μέχρι τις 11 Αυγούστου. Μιας και η πρώτη εντύπωση πάντα μετρά, υιοθετήστε την εμφάνιση που ανταποκρίνεται στα ζητούμενά σας. Ανάλογη ανανέωση θα ευνοήσει και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας! Ο φλύαρος Ερμής περνά στον 9ο Οίκο σας του αυθορμητισμού. Καλό είναι να παραμένετε ειλικρινείς, αρκεί να μην φτάνετε στο σημείο να υπογραμμίζετε τις πικρές αλήθειες… Προτιμήστε τη διπλωματία μέχρι τις 11 Αυγούστου, ακόμα και με λίγη προσπάθεια. Τολμήστε τώρα να διευρύνετε και το γνωστικό σας πεδίο, μαθαίνοντας μια επιπλέον ξένη γλώσσα ή εντρυφώντας στην αστρολογία! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ο ζωώδης μαγνητισμός σας γίνεται πιο ορμητικός από ποτέ, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο προκλητικός Ερμής περνά στον λάγνο 8ο Οίκο σας – και δεν θα κοπιάσετε για να έλξετε πολλούς προς το μέρος σας. Αλλά φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, εστιάζοντας σε άτομα που συνδέεστε πνευματικά και ψυχικά. Αν είστε δεσμευμένοι, μέχρι τις 11 Αυγούστου ενδείκνυται να κάνετε τις «συζητήσεις» για το μέλλον σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, διαθέτετε μια παράδοξη ιδιοσυγκρασία: Είστε εξίσου κοινωνικοί όσο και αυτόνομοι! Αλλά θα συμπράττετε πιο συχνά μέχρι τις 11 Αυγούστου, που ο κοινωνικός Ερμής θα διαμένει στον Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων. Με τον μαγνητισμό σας οξυμένο, γιατί να μην μοιραστείτε τα βάρη σας με άτομα ανάλογου σκεπτικού; Μπορεί να αφορούν ένα δημιουργικό εγχείρημα, το ρομάντζο ή έναν συνδυασμό τους! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο αεικίνητος Ερμής ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης, διαμένοντας στα εδάφη του Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου. Αρχικά προσέξτε το σώμα και την καλή φυσική σας κατάσταση. Να κινήστε περισσότερο και να κάνετε συνήθειά σας τα τακτά διαλείμματα. Έτσι θα μειώσετε κάθε είδους πίεση σωματική και πνευματική, αρκεί να στήσετε ένα πρόγραμμα πιο αποδοτικό και ευέλικτο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365