Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/7 Κριός 

Οι συνδέσεις ψυχής έχουν την τιμητική τους, αγαπητοί Κριοί! Αυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι η πρώτη από δύο διαδοχικές, που ηλεκτρίζει τη ζώνη σας της ομάδας. Η δύναμη θα βρίσκεται στους αριθμούς, ειδικά μέχρι το επόμενο ολόγιομο φεγγάρι στις 22 Αυγούστου.
Κάντε τώρα προσεγγίσεις για τα εγχειρήματά σας και για να επιστρατεύσετε καινούργιους συμμάχους. Κάθε είδους ηλεκτρονική προσπάθεια θα έχει επίσης πολλές προοπτικές! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η σκληρή δουλειά σας τους τελευταίους έξι μήνες φτάνει στην κορύφωσή της! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φωταγωγεί τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας.
Τόσο το όνομα όσο και τα ταλέντα σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό φροντίστε να γνωστοποιήσετε σε ευρύ κοινό ακόμα και παλαιότερα επιτεύγματά σας. Επίσης, εκφράστε ανοικτά τις βλέψεις σας για μια ηγετική θέση.
Να ξέρετε ότι έπεται μια ανάλογη Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου, γι’ αυτό εστιάστε στη δημιουργικότητα και τα οράματά σας! 

ζώδια σήμερα 23/07 Δίδυμοι

Πάρτε το υπολογισμένο ρίσκο για έναν σημαντικό σκοπό, αγαπητοί Δίδυμοι… Όπως ο εαυτός σας! Η πρώτη από δύο διαδοχικές Πανσελήνους στον Υδροχόο, αναδύεται στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Η στιγμή είναι ιδανική για εξερευνήσεις έξω από τη ζώνη άνεσής σας, για όσα ονειρεύεστε σε τομείς όπως οι εκδόσεις ή τα περιπετειώδη εγχειρήματα. Προσεγγίστε έμπειρα άτομα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, είναι βέβαιο ότι θα έχετε θετική ανταπόκριση. Και η επόμενη Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου, μπορεί να είναι ένας ακόμη γύρος σε αυτή την πρόοδό σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ξεμουδιάστε τους μύες σας της σαγήνης, αγαπητοί Καρκίνοι! Σας κατακλύζει μια σπάνια διάθεση, χάρις στην Πανσέληνο στον Υδροχόο – που θα έχει και επανάληψη στις 22 Αυγούστου. Από τα ερεθιστικά παιχνίδια ρόλων μέχρι τους πειραματισμούς, αφεθείτε στην ικανοποίηση όλων των μύχιων επιθυμιών σας. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα λάβετε δονήσεις που θα γοητεύουν και θα έλκουν τους άλλους σαν μαγνήτης. Οι «συμπράξεις» θα απογειωθούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε καταλήξει στα ζητούμενά σας! 

ζώδια σήμερα 23/07 Λέων

Ετοιμαστείτε για ορόσημα στις σχέσεις σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο – που θα έχει και επανάληψη στις 22 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον 7ο Οίκο σας των δυναμικών διδύμων. Μια εφήμερη σχέση μπορεί να γίνει μόνιμη, μια συμφωνία που επιδιώκετε μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Φροντίστε να είστε έτοιμοι για όσα απαιτούνται, γιατί σίγουρα θα χρειαστούν συμβιβασμοί και θυσίες. Πάντως όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν οι σχέσεις σας, το σημαντικό είναι να είστε διαθετημένοι να ρισκάρετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Είναι καιρός να αλλάξετε το σύνηθες δείπνο σας με πίτσα και κρασί, αγαπητοί Παρθένοι! Καλείστε να επιλέξετε την ευημερία, καθώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο φορτίζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Προσέξτε τη διατροφή σας, βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Μόνο μην κάνετε ακραίες αλλαγές, γιατί μπορεί να χάσετε το κίνητρό σας. Αρχίστε με λίγους και εφικτούς στόχους, που θα μπορέσετε να διανθίσετε με την επαναληπτική Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα 23/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είστε μεθυσμένοι από έρωτα ή αποζητάτε λίγη προσοχή; Σε όποια φάση κι αν είναι η προσωπική σας ζωή, τώρα το ρομάντζο εκτοξεύεται! Με την πρώτη από δύο διαδοχικές Πανσελήνους στον Υδροχόο, ανάβει πράσινο φως στον 5ο Οίκο σας του φλερτ και της λάμψης. Θα νιώσετε ότι έχετε σχεδόν προκλητικό προβάδισμα όσον αφορά το σεξ απίλ. Οι δεσμευμένοι ενδείκνυται να οργανώσουν μια ερωτική έκπληξη για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι να ζητήσουν και θα «λάβουν», με επανάληψη στις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αφεθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Πανσέληνο στον Υδροχόο – η πρώτη από δύο διαδοχικές, αγγίζει τον 4ο Οίκο σας των θεμελίων και της νοσταλγίας. Θα έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να εκφραστείτε. Μην ασχοληθείτε με θέματα τρίτων τώρα, αποστολή σας είναι να θωρακίσετε τουλάχιστον ένα σημαντικό δεσμό μέχρι τις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Λατρεύετε την αυτονομία και την ανεξαρτησία σας, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά ακόμα κι εσείς ενίοτε, αποζητάτε την ομαδική πορεία με ομοϊδεάτες σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο – η πρώτη από δύο διαδοχικές, αφυπνίζει τον 3ο Οίκο σας των φίλων και των συνεργατών. Ανοίγει ο δρόμος για πολλά υποσχόμενες επαφές, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να αδράξετε κάθε ευκαιρία. Μην αμελήσετε να κάνετε όλη την απαραίτητη έρευνα πριν βάλετε υπογραφές… Αλλά σίγουρα θα έχετε επικερδή αποτελέσματα πριν την επανάληψη της Πανσελήνου στις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αναζητάτε τα κέρδη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόο και τον τομέα σας των χρημάτων, μπορεί να είναι η καλύτερη όλης της χρονιάς για εσάς. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, με εισροή μετρητών ή την ευκαιρία να ανελιχθείτε επαγγελματικά. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αύξηση τώρα, μπορεί να γίνει εφικτό στην επανάληψη της Πανσελήνου στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Τα πάντα αφορούν εσάς και μόνο, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα έχει και μια σπάνια επανάληψη στις 22 Αυγούστου. Είστε στο επίκεντρο της προσοχής, χάρη στην ανάδειξη του 1ου Οίκου σας της φήμης και της εικόνας. Είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίζετε όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό βάλτε σε προτεραιότητα τα ζητούμενά σας. Χωρίς να βιάζεστε, βάλτε ψυχή σε κάθε κίνησή σας και προσέξτε περισσότερο την εμφάνισή σας… Δεν ξέρετε πού μπορεί να βρεθείτε από τώρα μέχρι τις 22 Αυγούστου! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Εμπιστευθείτε το σύμπαν για τη στήριξη που χρειάζεστε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της ανώτερης παρέμβασης, αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να παλεύετε μόνοι. Ενδώστε στη φυσική ροή των πραγμάτων και παραδοθείτε, για να βιώσετε τα υπέροχα δώρα που σας αναμένουν. Μέχρι τις 22 Αυγούστου που θα υπάρξει επανάληψη της Πανσελήνου στον Υδροχόο, θα έχετε ξεφύγει από το παρελθόν και θα διέπεστε από ανανεωμένη ενέργεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365