Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Δολοφονία στη Δάφνη: Ο τελευταίος καβγάς πριν τη σφάξει μέσα στο σπίτι τους

Οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί

Ακόμη μια συζυγοκτονία έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη στη χώρα μας, με το ειδεχθές έγκλημα να σημειώνεται αυτή τη φορά στη Δάφνη, την Παρασκευή 30.07.2021.


Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως αμέσως μετά την γυναικοκτονία ο σύζυγος της άτυχης 31χρονης παραδόθηκε στις Αρχές και όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και νεότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.


Αρχικά, η αδικοχαμένη γυναίκα φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, ωστόσο εκείνος «έβγαζε» προς τα έξω το προφίλ ενός… καλού οικογενειάρχη. Ενός «καλού οικογενειάρχη» που τελικά σκότωσε την σύζυγό του…


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι σήμερα (30.07.2021) το πρωί, το ζευγάρι είχε άλλον έναν καβγά. Οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί, αλλά ο σημερινός έμελλε να είναι μοιραίος για τη ζωή της γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πήγε κανονικά το πρωί και άνοιξε το σουβλατζίδικο, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του.


Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν το θύμα κοιμόταν τη στιγμή που δολοφονήθηκε.


Οργή στη γειτονιά

Όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την αδικοχαμένη γυναίκα και μάνα ενός αγοριού μόλις 11 ετών να κείτεται νεκρή σε μία «λίμνη» αίματος.


Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και το πρωί της μοιραίας ημέρας το ζευγάρι είχε ακόμη έναν καβγά.


Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το παρακάτω βίντεο του newsit.gr που δείχνει μια γυναίκα στην γειτονιά να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να αποκαλεί «ψυχάκια» τον συζυγοκτόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365