Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ένταση με αντιεξουσιαστές και αντιεμβολιαστές στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας

Ένας αντιεξουσιαστής τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφριά

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 21.07.2021, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Προπύλαια, μεταξύ αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών.


Πιο συγκεκριμένα, λίγα μέτρα πιο πάνω, στην πλατεία Συντάγματος, μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος διαδηλώνουν ξανά σήμερα, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις γίνονται και στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε αρκετές ακόμη πόλεις της επαρχίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν κοντά στα Προπύλαια είχαν φραστικό επεισόδιο με αντιεμβολιαστές και η κατάσταση για λίγο ξέφυγε.


Μάλιστα, ένας αντιεξουσιαστής τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφριά- με αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

6 σχόλια:

  1. Ωραιους τιτλους βαζεται μαπραβο Μητσοτακη πας για βραβειο διχονοιας των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουσκαρια (όχι μοσχάρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρόστιμα γιατί δεν τους βάζουν? οι υπόλοιποι κορόιδα είναι που τηρούν τους κανόνες? Πρόστιμα στο κεφάλι απαιτούμε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι λαθος φιλος βοδια,οπως λεμε βους, το βουδ που λενε και στα ποντιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδιόρρυθμοι ξεροκέφαλοι ανεμβολίαστοι μας κρατάνε αιχμάλωτους. Χάθηκαν άνθρωπο κι ακόμα πάτε κόντρα ρε παιδιά; Φτάνει με τους ψευτοπατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε παγενε ρε κεφτέ μάθατε τώρα ανεμβολιαστοι καί τρίχες κατσαρες, μεγάλε εσύ πατριωταρα πού άμα γίνει μπαμ από τούς πρώτους θά είσαι στην πρώτη γραμμή ανάποδα ουουου ρε ψευτοπροοδευτικη εσείς κάνατε την χώρα σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365