Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Μητσοτάκης: Δεν θα είναι ποτέ υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τα παιδιά

Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω

Ο εμβολιασμός για τα παιδιά δε θα είναι ποτέ υποχρεωτικός, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με πολίτες στην Μεσσηνία.


Συγκεκριμένα, κατά την περιοδεία του στη Μεσσηνία και σε συζήτηση με πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών.


Ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για ηλικίες από 12 ετών και πάνω . Παράλληλα επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών και ξεκαθάρισε ότι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να είναι υποχρεωτικός.


11 σχόλια:

  1. ...αλλα δεν θα μπορουν να παν στο σχολειο οσα δεν εμβολιαστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει αυτο που λες πουθενα. Σοβαρευτείτε με τις ηλίθιες θεωρίες που βγάζετε ορισμένοι απο το μυαλο σας. τα σχολεία θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο για όλα τα παιδιά μας, με μάσκες

      Διαγραφή
    2. Ναι συμφωνω.Δεν υπαρχει ΑΚΟΜΗ πουθενα.οπως ακριβως δεν υπηρχε στην αρχη και
      στους υπολοιπους τομεις.

      Διαγραφή
    3. Αυτοί θέλουν να εμβολιάσουμε και τα κατοικίδια μας
      Πραγματικά είναι ντροπή γιατί θα συρουν τον κόσμο σε εκλογές με δίλημμα σας έσωσα ή όχι με τα πειραματικά εμβόλια?

      Στην μόνομανια για εμβολιασμό δεν τότε νοι; ζει τίποτα παρά μόνο η πολιτική τους επιβίωση γιαυτό και εχουν εργαλειοποιησει τη διασκέδαση και τη χρησιμοποιούν ως μέσο πίεσης για εμβολιασμό

      Εν τω μεταξύ οι απειλές έχουν φτάσει και στους χώρους εργασίας..
      .
      Κατά τα άλλα το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό σύμφωνα και με τις διεθνείς συνθήκες

      Έτσι δεν θα είναι και για τα ανήλικα παιδάκια
      Θα τα αποκλείσει από κάθε δραστηριότητα και δεν θα είναι κατά τα άλλα υποχρεωτικό

      Πόσο κοροϊδία πια

      Διαγραφή
  2. Δε μας λες κυριε μητσοτακη μας δουλευεις τα παιδια ανω των 12 ετων ειναι ενηλικες,ρε αυτοι μας δουλευουν ψιλο γαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλο άνοιξε η πλατφόρμα και άλλη πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Μάθετε να διαβάζετε και να ξεχωρίζετε τη διαβάζετε. Όταν θα ανοίξει η πλατφόρμα οι γονείς έχον την επιλογή να εμβολιάσουν ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ τα παιδια τους.

      Διαγραφή
    2. Εσύ πού ξέρεις να διαβάζεις φίλος τί διαφέρει από αυτά πού λέμε δεν έχει αν θέλουν θά τούς υποχρεώσει νά κάνουν εξυπνε έτσι σας κοιμίζουν.

      Διαγραφή
    3. Τώρα θέλω νά πω πόσο μας δουλεύουν με το θέμα τής Μυκόνου ότι ντε καί καλά έχουν απαγορεύσει μουσικής και κυκλοφορειας αν δείτε πρόσφατο βίντεο στην Μύκονο πού τό γλεντούν κανονικά καί ξέφρενα.

      Διαγραφή
    4. 2:07 δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ουτε τα βασικα

      Διαγραφή
    5. Ποια ειναι τα βασικα φιλος για να μαθουμε κι εμεις.

      Διαγραφή
  3. Ακριβως το ίδιο έλεγε και για τους εργαζομένους, στην πορεία όμως μάθαμε πως όποιος δεν εμβολιαστεί θα βγαίνει σε αργία.. όμορφα και δημοκρατικότατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365