Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/7 Κριός 

Το πάθος είναι ο πρωταγωνιστής σήμερα, αγαπητοί Κριοί! Ο λάγνος Άρης που σας κυβερνά, συμπράττει με την αισθησιακή Αφροδίτη στον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Μιας και αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο θερμές του χρόνου για εσάς, μην σπαταλήσετε χρόνο στο να σκέφτεστε τα πάντα υπερβολικά…
Οι αδέσμευτοι θα βιώσουν μια συναρπαστική φάση, αρκεί να υιοθετήσετε το κατάλληλο σκεπτικό. Οι δεσμευμένοι εστιάστε στο ταίρι σας και ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν υπάρχει σήμερα η έννοια του «πολύ κοντά»! Γι’ αυτό φροντίζει ένας χορός της σαγηνευτικής Αφροδίτης με τον ορμητικό Άρη, που πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια.
Με τη φόρτιση του σπιτικού 4ου Οίκου σας, ενδείκνυται για να έρθετε πιο κοντά με τους γονείς σας και άλλους ανθρώπους που αγαπάτε.
Θα σας ευχαριστήσει και η ενασχόληση με τους χώρους σας, για μια ανακαίνιση ή αλλαγές! 

ζώδια σήμερα 13/07 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορεί να νιώσετε ότι τα «σύνορα» θολώνουν κάπως… Να ευχαριστήσετε τη συνάντηση των εραστών Αφροδίτη και Άρη στον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, μετά από δύο χρόνια! Δεν αποκλείεται να αποκτήσει θέρμη μια πλατωνική σχέση σας, που πρέπει να εξερευνήσετε αν είστε αμφότεροι αδέσμευτοι και δεν ρισκάρετε μια φιλία. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, φροντίστε να περιοριστείτε στο φλερτ… Η θερμή ατμόσφαιρα δεν θα αφήσει έλεγχο στις παρορμήσεις σας! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, προετοιμαστείτε για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία… Μπορείτε να βρείτε σταθερότητα και ερωτισμό σε ένα άτομο! Μια σύνοδος των ερωτύλων Αφροδίτη και Άρη που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, φορτίζει τον αισθησιακό 2ο Οίκο σας. Τώρα η ασφάλεια θα αποτελέσει ένα μαγικό αφροδισιακό… Όσο κι αν σας εξιτάρουν οι επαναστατικές ιδιοσυγκρασίες, προτιμάτε να τις έχετε ως φίλους. Για τους δεσμευμένους, η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για ρομαντικές αποδράσεις και συζητήσεις για το συναρπαστικό μέλλον σας! 

ζώδια σήμερα 13/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είστε στο κέντρο των προβολέων! Τα πλανητικά πιτσουνάκια Αφροδίτη και Άρης συναντώνται στα εδάφη σας μετά από δύο χρόνια. Μέχρι και για τα πιο δύσκολα θέματα θα βρίσκετε λύσεις, με μια κοσμική εύνοια που επιτρέπει ακόμη και ρίσκα. Αν προσποιηθείτε για κάτι, ο ενθουσιασμός και το χαμόγελό σας θα είναι μεταδοτικό για να κερδίσετε. Και αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να νιώσετε σπίθες για ένα χαρισματικό άτομο όπως εσείς… Μόνο προσέξτε τον ανταγωνισμό! .

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην σκεφτείτε καν να κρύψετε ή να καλύψετε τα συναισθήματά σας! Οι Αφροδίτη και Άρης συναντώνται σε μια σύνοδο που πραγματοποιούν κάθε δύο χρόνια, στην 12ο Οίκο σας της διαίσθησης και του μυστικισμού. Η καρδιά σας ανοίγει, γίνεστε πιο προσιτοί και ευαίσθητοι. Απομακρυνθείτε από κάθε αρνητική ή τοξική συμπεριφορά, αρκεστείτε σε έμπιστα άτομα που μπορείτε να είστε και ευάλωτοι. Ενδώστε επίσης στην όποια ανάγκη να εκφραστείτε μέσω από τη γραφή ή τη μουσική! 

ζώδια σήμερα 13/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην εκπλαγείτε αν αλλάξει η μορφή της σχέσης σας με κάποια ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας! Η Αφροδίτη που σας κυβερνά και ο Άρης, συνευρίσκονται σε μια σύνοδο που πραγματοποιούν κάθε δύο χρόνια. Οι πύρινες δονήσεις τους φορτίζουν τον 11ο Οίκο σας των αλληλεπιδράσεων. Ίσως να πραγματωθούν οι ελπίδες σας να αλλάξει κάτι σε κάποιο σημαντικό δεσμό σας, γι’ αυτό σκεφτείτε πώς μπορείτε να πάτε προς την επιθυμητή κατεύθυνση! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε το όραμα και το κίνητρο για να ακολουθήσετε ένα όνειρό σας! Η δημιουργική Αφροδίτη και ο αποδοτικός Άρη συναντώνται στον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας, σε μια σύνοδο που κάνουν κάθε δύο χρόνια. Αναδείξτε την ανωτερότητα της συνεργασίας έναντι του ανταγωνισμού, αναζητήστε τα άτομα με επιρροή που μπορούν να σας προωθήσουν. Γνωστοποιήστε τις ιδέες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσεγγίσετε νέους πελάτες ή αγορές! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η οπτική σας μπορεί να διευρυνθεί παγκόσμια χωρίς να μετακινηθείτε καν! Η ανοικτόμυαλη Αφροδίτη και ο διεισδυτικός Άρης καταργούν τα «σύνορα», με μια σύνοδο που πραγματοποιούν κάθε δύο χρόνια. Η επιρροή της στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από καθετί που σας περιόριζε ή σας αναχαίτιζε. Οι δεσμευμένοι ας κάνουν μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Τους αδέσμευτους μπορεί να συναρπάσει ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας ή κουλτούρας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αποποιηθείτε καθετί επιφανειακό! Η ευάλωτη Αφροδίτη και ο παθιασμένος Άρης συναντώνται στον 8ο Οίκο σας των ψυχικών ενώσεων. Να είστε προετοιμασμένοι για πιο στενές επαφές, από μια συγκατοίκηση ή μια πρόταση γάμου μέχρι τα σχέδια για την απόκτηση παιδιών. Να ξέρετε πώς ό,τι δεν τολμήσετε τώρα, μπορεί να μην το αποκτήσετε ποτέ. Εμπιστευτείτε την ατμόσφαιρα και κάντε το άλμα πίστης: Αυτό που θέλετε, πρέπει να το ζητήσετε! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε έτοιμοι για ερωτικές περιπέτειες και ψυχικές ενώσεις; Μια σύνοδος των ερωτύλων Αφροδίτη και Άρη που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, αγγίζει τον τομέα σας των συμπράξεων. Κοιτάξτε πίσω από τις ατέλειες ή κάτι που σας ενοχλεί στο αντικείμενο του πόθου σας, δείτε τις ανώτερες ποιότητές του. Εκτιμήστε όσα έχετε και θα γίνουν η γέφυρα για να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Η στιγμή ενδείκνυται για να εκφράσετε όσα θέλετε… Ειδικά αν είστε αδέσμευτοι και δεν έχετε αποκαλύψει τα αισθήματά σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, επανεξετάστε την αφοσίωσή σας στην ευημερία! Το απαιτεί μια συνεύρεση της καλαίσθητης Αφροδίτης με τον διεκδικητικό Άρη, στον τομέα σας της υγείας και της προσφοράς. Κάθε άσκηση ή διατροφική αλλαγή, θα διέπεται πλέον από μια χροιά διασκέδασης. Μια βόλτα κοντά στη φύση μετά τις εργασιακές ώρες, θα σας ηρεμήσει και θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365