Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Σοβαρή η κατάσταση του μοναχού από το Άγιον Όρος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Παπανικολάου

Ο μοναχός δεν είχε εμβολιαστεί και δεν έχει υποκείμενα νοσήματα

Εξαιρετικά σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 49χρονου μοναχού από το Άγιο Όρος, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για τον πρώτο ασθενή με τη μετάλλαξη Δέλτα, που εισήχθη στη ΜΕΘ του Παπανικολάου όπως αποκάλυψε χθες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Νίκο Καπραβέλος.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μοναχός δεν είχε εμβολιαστεί και δεν έχει υποκείμενα νοσήματα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί άλλα κρούσματα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365