Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ραγδαίες οι εξελίξεις: Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες

Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα

Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του πασίγνωστου ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, το όνομα του οποίου απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από καταγγελίες τριών συναδέλφων του σε βάρος του.


Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα. Απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει και αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.


Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365