Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

ΚΔΑΠ Δεντροσπιτο: Παράταση υποβολής των αίτησεων ΕΣΠΑ έως της 8 Αυγούστου

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ ΚΔΑΠ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Το Δεντρόσπιτο σας ενημερώνει για την έναρξη των εγγράφων μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ.


Οι αιτήσεις των γονέων ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου  και τελειώνουν την Κυριακή Αυγούστου.


Μέσω της εγγραφής ο γονέας εξασφαλίζει τη δωρεάν παραμονή του παιδιού στον χώρο μας και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων μας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικασία των εγγράφων αλλά και για την συμπλήρωση της αίτησης μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά στα τηλέφωνα :


2384021366

6974753235

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365