Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Χαρδαλιάς: Προκαταρκτική έρευνα για το δημοσίευμα με καταγγελίες σε βάρος του

Φέρεται να πέρασαν, ενώ είχαν πυρετό, από το αεροδρόμιο 4 άτομα της συνοδείας της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας, που αναφέρει ότι με εντολή του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, παρά τα περιοριστικά μέτρα που ίσχυαν, φέρεται να πέρασαν, ενώ είχαν πυρετό, από το αεροδρόμιο 4 άτομα της συνοδείας της τουρκικής ομάδας μπάσκετ Φενέρμπαχτσε.


Αναλυτικότερα, το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε ότι στις 22 Οκτώβρη του 2020, «με εντολή Χαρδαλιά μπήκαν ασθενείς στη χώρα».


Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε η αρμόδια εισαγγελέας θα διερευνήσει τη βασιμότητα των αναφερομένων στο επίμαχο δημοσίευμα.


Ωστόσο, ο κ. Χαρδαλιάς ήδη έχει διαψεύσει με δήλωσή του το επίμαχο δημοσίευμα και έχει δηλώσει ότι θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και μηνυτήρια αναφορά στις αρμόδιες εισαγγελικές Aρχές προς άμεση διερεύνηση των αναφερομένων στο δημοσίευμα.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365