Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Βασίλης Κικίλιας: Μπόνους σε γιατρούς και φαρμακοποιούς που θα κλείνουν εμβολιασμό – Τα ποσά

Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους υγειονομικούς

Το ότι θα δοθούν κίνητρα στους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς για να κλείσουν όσο γίνεται περισσότερα ραντεβού για εμβολιασμό, το είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Και το πρωί της Παρασκευής (23.07.2021) ο Βασίλης Κικίλιας τα… εξειδίκευσε. 


Οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί θα πιστώνονται 10 ευρώ στον λογαριασμό τους όταν θα κλείνουν ένα ραντεβού για εμβολιασμό, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο OPEN. Επίσης, όπως σημείωσε, το ποσό που θα πιστώνεται σε γιατρούς που εμβολιάζουν ασθενείς στο ιατρείο τους αυξάνεται από 3 ευρώ στα 20 ευρώ. Το ποσό των 50 ευρώ θα δίνεται σε όλους τους γιατρούς που θα εμβολιάζουν κατάκοιτους ασθενείς στο σπίτι τους.


«Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους υγειονομικούς και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να πάνε να εμβολιαστούν, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα είναι επιθετική και διασπείρεται εύκολα», τόνισε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός λειτουργεί, γι’ αυτό και δεν είναι γεμάτες σήμερα οι ΜΕΘ.


Όπως επεσήμανε ο κ. Κικίλιας, το ΕΣΥ πιέστηκε αλλά απέδειξε ότι αντέχει και θα αντέξει.


Τέλος, υπογράμμισε ότι Εκκλησία στέκεται δίπλα μας με ειλικρινή και θαρραλέα στάση, υπενθυμίζοντας ότι τρεις μητροπολίτες ήδη έχουν χαθεί από τον κορονοϊό και χαρακτήρισε τολμηρή και καθαρή τη στάση της υπέρ του εμβολιασμού.

1 σχόλιο:

  1. Άμα δεν ξέρει να κυβερνάει κανείς...Δώστε ρε μπόνους και σε όποιον καρφώσει τον ανεμβολίαστο γείτονα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365