Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 29/7 Κριός 

Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά, αγαπητοί Κριοί! Ο δραστικός Άρης που σας κυβερνά θα διαμένει στην Παρθένο και τον παραγωγικό 6ο Οίκο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.
Με την αποδοτικότητά σας στα ύψη, είναι καιρός να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες που θα σας διατηρήσουν οργανωμένους. Καθώς αυτός ο Οίκος αφορά και την υγεία, είναι ευκαιρία να φερθείτε στο σώμα σας με την ιερότητα που του αξίζει. Να θυμάστε ότι θα μείνει στην καθημερινότητά σας κάθε μικρή κίνηση ή αλλαγή, που κάνετε ξανά και ξανά! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστικά χαρωπή περίοδο, αγαπητοί Ταύροι! Ο παθιασμένος Άρης θα διαμένει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους, του ρομάντζου και της λάμψης.
Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει στις κοινωνικές σας επαφές, ειδικά επειδή θα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με την εμφάνισή σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ανά πάσα στιγμή.
Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, μιας επισημοποίησης ή της απόκτησης παιδιού. Αλλά να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κάνετε κινήσεις, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι! 

ζώδια σήμερα 29/07 Δίδυμοι

Βάλτε το χαλάκι των ευχάριστων υποδοχών, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο αεικίνητος Άρης θα διαμένει στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Με την ζωτικότητα που θα διοχετεύσει στο σπιτικό σας, είναι βέβαιο ότι θα δεχθείτε πολύ κόσμο – για φιλοξενία ή παρέα. Δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε τώρα με μακρινούς συγγενείς ή παλιούς φίλους, είτε να εμπνευστείτε για μια ανακαίνιση. Μόνο προσέξτε να έχετε διασφαλίσει τη συναίνεση των υπολοίπων που διαμένουν υπό την ίδια στέγη, πριν σας παρασύρει ο παρορμητικός πλανήτης! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι καιρός να «ξεκαθαρίσετε» τον κύκλο σας: Αποβάλλετε τα άτομα που έχουν μόνο απαιτήσεις ή απομυζούν την ενέργειά σας! Το απαιτεί ο αμείλικτος Άρης, που θα διαμένει στην Παρθένο και τον 3ο Οίκο σας των φίλων μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Κάθε απελευθέρωση, σημαίνει ότι κερδίζετε ευχάριστο χρόνο με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή σας. Επίσης, τώρα μπορείτε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αναζητήστε άτομα που έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα και θα σας εξελίξουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να δημιουργήσετε τα πιο δυναμικά δίδυμα! 
 

ζώδια σήμερα 29/07 Λέων

Αυτή είναι η στιγμή να αναλάβετε τα ηνία στα οικονομικά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο πολεμιστής Άρης μπαίνει στην Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Αν προσβλέπετε σε μια προαγωγή ή τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, μελετήστε ρεαλιστικά τα δεδομένα σας. Ξεχειλίζετε από κίνητρο, γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε ημίμετρα. Φροντίστε να κρατήσετε υπό έλεγχο την ανυπομονησία σας και μην παίρνετε τις πιστωτικές σας μαζί όταν βγαίνετε! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ορμή και ο μαγνητισμός σας απογειώνονται, αγαπητοί Παρθένοι! Ο υποκινητής Άρης ορμά στα εδάφη σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη που πραγματοποιεί κάθε δύο χρόνια… Γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη συγκυρία, αρχίζοντας από τη λίστα προτεραιοτήτων σας. Δώστε έμφαση στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας, βάλτε σε κίνηση προσωπικά εγχειρήματα που σας παθιάζουν. Αν και ο σεξουαλισμός σας θα είναι σε έξαρση επίσης, θα ωφεληθείτε περισσότερο απολαμβάνοντας την ανεξαρτησία σας… Και αφήστε τους άλλους να προσπαθήσουν να σας κατακτήσουν! 

ζώδια σήμερα 29/07 Ζυγός

Πάρτε αποστάσεις από όλους και όλα, αγαπητοί Ζυγοί! Την ανάγκη σας εμφυσά ο διεκδικητικός Άρης, που περνά στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από καθετί περιττό, από ρούχα που δεν φοράτε πια μέχρι άβολα έπιπλα. Αυτός ο κύκλος σας ωθεί επίσης να βγάλετε από τη ζωή σας κάθε τοξική επιρροή, ατόμων και καταστάσεων. Όλος αυτός ο «χώρος» που θα ανοίξει στην καθημερινότητά σας, μπορεί να γεμίσει με δημιουργικά εγχειρήματα. Αφήστε τη μούσα της έμπνευσης να σας καθοδηγήσει! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για ανανεώσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο ορμητικός Άρης θα διαμένει στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Αυτή η δραστική περίοδος σας καλεί να μειώσετε τις άμυνές σας, ευνοώντας τις σημαίνουσες γνωριμίες και τις συμπράξεις. Ελάτε κοντά με άτομα που έχετε παρόμοιες ιδέες και θα ενισχύσετε την έμπνευσή σας, από τον αθλητισμό μέχρι τον εθελοντισμό. Αλλά όπου νιώσετε αρνητική ενέργεια ή εντάσεις, να απομακρύνεστε! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ο μοναδικός προορισμός για εσάς είναι η επιτυχία, αγαπητοί Τοξότες! Φροντίζει γι’ αυτό ο αποδοτικός Άρης, που θα διαμένει στην Παρθένο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Να θυμάστε ότι ο ορμητικός πλανήτης ανταμείβει τη δράση, γι’ αυτό μην αναμένετε να σας προσεγγίσουν οι αφορμές… Το σύμπαν σας παράσχει το ελεύθερο να προωθήσετε τον εαυτό σας στους κατάλληλους ανθρώπους, που πρέπει να εντάξετε στον κύκλο σας. Παραμείνετε αποφασιστικοί, δείξτε τον εκλεπτυσμό και την αυθεντικότητά σας και δεν θα χάσετε! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερω

Η διάθεσή σας για κίνηση απογειώνεται, αγαπητοί Αιγόκεροι! Γι’ αυτό ευθύνεται ο αεικίνητος Άρης, που θα διαμένει στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας των επεκτάσεων μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Θα σας φαντάζει πραγματικό βασανιστήριο να κάθεστε άπραγοι σε αυτό το διάστημα… Γι’ αυτό αναζητήστε τρόπους να δώσετε κίνηση σε ιδέες σας, είτε να ταξιδέψετε για δουλειά ή/και ψυχαγωγία. Κάθε είδους συνέργεια με ποικιλία ατόμων και πολιτισμών, έχει αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μην μετρήσετε καν τη θερμοκρασία σας… Θα σπάσουν τα θερμόμετρα, με τον λάγνο Άρη να περνά στην Παρθένο και να πυροδοτεί τον ερωτικό 8ο Οίκο σας! Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου η σαγήνη σας θα είναι απαράμιλλη, έλκοντας κάθε είδους προοπτική στη μεριά σας. Μόνο να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που θα βάλετε στον κύκλο σας, για να αποφύγετε επικίνδυνα εδάφη. Έχετε πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας τώρα οι ελεύθεροι, ενώ οι αδέσμευτοι καλείστε να πειραματιστείτε! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η αναζήτηση για το ιδανικό ταίρι σας μπορεί να έφτασε στο τέλος της, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ορμητικός Άρης μπαίνει στην Παρθένο και θα φορτίζει τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια περίοδο που δεν πρέπει να περιμένετε να σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας… Απομακρυνθείτε από κάθε περιστασιακή συγκυρία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για κάθε γνωριμία με προοπτικές. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σκέφτεστε το επόμενο βήμα της σχέσης, από έναν γάμο μέχρι την απόκτηση παιδιού! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365