Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει το «δεξί χέρι» του Τράγκα στο κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

Το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» καλωσόρισαν το νέο μέλος τους με σχετική ανακοίνωση

Θέση Αναπληρωτή Γραμματέα στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Ανθρωποι» αναλαμβάνει ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος.


Οι αντιεπιστημονικές απόψεις και θεωρίες του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, αναδεικνύοντάς τον σε... ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος, φαίνεται πως έπεισαν τον Γιώργο Τράγκα να τον πάρει στο κόμμα του, «Ελεύθεροι Άνθρωποι»,  δίνοντάς του μάλιστα τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα. 


Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ανάρτηση ο Γρηγόρης Πετράκος δείχνοντας ασέβεια προς όλους όσους νοσούν αυτή τη στιγμή με τον ιό και όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, ανέφερε πως δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητούσε να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα.


Το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» καλωσόρισαν το νέο μέλος τους με σχετική ανακοίνωση: 


«Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.


Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.


Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365