Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο Κυριακή, το ωράριο λειτουργίας τους

Με τι ωράριο θα λειτουργήσουν

Προαιρετικά ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου. Με τι ωράριο θα λειτουργήσουν.


Ανοιχτά θα παραμείνουν -προαιρετικά- τα καταστήματα την Κυριακή 11 Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σε συμφωνία με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.


Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από 11:00 έως 18:00. Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος «Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον».


Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τις 5 Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 31 Αυγούστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365