Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Θετικός στον Covid-19 ο Ηλίας Μπόγδανος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο Instagram

Ο Ηλίας Μπόγδανος, πέντε ημέρες μετά τον τελικό του Survivor βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.


O μουσικός με ανάρτηση του στο Instagram, ανέφερε πως βρέθηκε θετικός και πως μέχρι στιγμές έχει ελαφριά συμπτώματα της νόσου.


«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και είμαι θετικός στον κοροναϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι ok. Αυτό συμβαίνει προφανώς γιατί έχουμε πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και είναι φυσικό επόμενο. Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι και θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια μου και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή που θα κάνω μένοντας στο σπίτι είναι ένα live στο Instagram» είπε ο παίκτης του Survivor.


Υπενθυμίζεται ότι και η Νικολέτα Μαυρίδη είναι θετική στον κορονοϊό, ενώ η Χριστίνα Κεφαλά δεν κατάφερε να δώσει το παρών διότι εισήχθη στο νοσοκομείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365