Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Πάτρα: Έκαναν σεξ σε… Δημοτικό Σχολείο – Είχαν μαζί τους και μικρό παιδί! (video)

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σε «καβάτζα» για τη σεξουαλική δραστηριότητα νεαρών φαίνεται πως έχει μετατραπεί Δημοτικό Σχολείο στην Πάτρα.


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων που μένουν σε αυτήν την περιοχή της πόλης, σχεδόν κάθε βράδυ πετάγονται στα μπαλκόνια τους από τα βογγητά από ζευγαράκια.


Όπως αναφέρει το flamis.gr, ένας από αυτός έβγαλε και βίντεο, προκειμένου να αποδείξει στην αστυνομία τα όσα γίνονται. Σε αυτό φαίνεται ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα σε κοινή θέα στο Δημοτικό Σχολείο, ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.


«Ή το αγόρι ή το κορίτσι είχε φέρει μαζί του και ένα παιδάκι δεν θα ‘ταν πάνω από 10 χρονών και το είχαν αφήσει πιο δίπλα για να κάνουν ότι έκαναν και εκείνο παρακολουθούσε την σκηνή» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας.


Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365