Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στον Λευκό Πύργο (video)

Δείτε το βίντεο

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στον Λευκό Πύργο.


Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα και λίγο μετά τις 19:00, τα άτομα έφτασαν στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον «διαχωρισμών ανθρώπων» λόγω του εμβολίου, όπως αναφέρεται και στα μέτρα για τον κορωνοϊό.


Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.


Δείτε το βίντεο του thestival.gr:




16 σχόλια:

  1. Αραγε τα συστημικα καναλια την δειχνουν αυτην την συγκεντρωση η μαλλον τα αφεντικα τους τους το επιτρεπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 ψεκες μαζεύτηκαν από όλη την Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς τον Πορτοσάλτε της Αλμωπίας

      Διαγραφή
    2. Φτύσε τα μπούτια σου ρε κουραδόμαγκα που ξύπνησες και θα μας χαρακτηρίσεις κιόλας.Το οτι κάτι τέτοια τίποτα έχετε άποψη για όλα,με ξεπερνάει.Εμβόλιο,τσάι,παντόφλες και νάνι.

      Διαγραφή
  3. Γιατροί όλοι τους προφανώς. Με άπειρες γνώσεις στο θέμα τον εμβολίων. Από κάτι τέτοιους υποφέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε εμβολιασμενε πού λες ψεκασμενους τούς μη είσαι τόσο ηλίθιος όσο τά γραφόμενα σού; αυτά κανείς Κυριακούλη διαχωρίσεις τούς φορολογούμενους πολίτες καί δεν φτάνει αυτό στέλνεις τόν πέτσα στον μητροπολίτη Μεσσηνίας αν δεν κάνω λάθος για νά πείσει τους πιστούς νά εμβολιαστούν,ρε έχουν τό θράσος ακόμα πού την εκκλησία την κυνήγησαν κλινονταστην καί αλλάζοντας την ώρα τίς Αναστάσης, επίσης έδειξαν παλιά πλάνα τά συστημικά κανάλια από έναν αγιασμό πού τότε δεν υπήρχε αυτός ό ιός καί δεν βγήκε κάποιος από αυτούς νά τό διαψευση,γι αυτό λοιπόν στο ανταποδιδο ψεκασμενος είσαι εσύ που ότι σού σερβίρουν τό χαφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νά ξέρεις εσύ πού μας λες ψεκασμενους από εσένα τόν δήθεν μη ψεκασμενο λέω ότι με κολας εμένα δηλαδή είσαι επικοινδινος για μένα τόν ταχα ψεκασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 και ο κούκος . Απ' όλη τη Μακεδονία βρέθηκαν οι 200 πιο σούπερ επιστήμονες εκεί . Και αυτοί ψηφίζουν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον κακο σου και τον αναποδο ψεκασμενος εισαι εσυ ρε,τους μετρησες εσυ ο μη ψεκασμενος τωρα κανεις σαν τα καναλια τα τηλεοπτηκα που βλεπεις και σου κανουν πλυση εγκρφαλου,ρε μηπως εισαι απο αυτους και πηρες τα ευρωπουλα που μοιρασαν στα καναλια;αντι να τα δωσουν στην υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην επιχειρηματολογείτε. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Μην ασχολείστε μαζί τους. Αφήστε τους να ζουν στον κόσμο τους. Και μην ξεχνάτε: μείνετε μακριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σου πω ρε μη ψεκασμενε λες αυτούς πού δεν θέλουν τό εμβόλιο για κάποιους λόγους τούς λες ψεκασμενους να σού θυμίσω ότι είναι φορολογούμενοι πολίτες και δίνουν τά ωραία τούς λεφτά στο Ελληνικό αυτό κράτος καί δεν ξέρω αν εσύ δίνεις τόσα όσα εγώ ό ψεκασμενος πού λες.Αντε λοιπόν κάνε και όσα εμβόλια θές αλλά μήν βρίζεις τόν συνελληνα σού πέφτεις στην παγίδα αυτών πού θέλουν αυτό τό πράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να μη χάσεις δικό σου. Μπορείς να υποστηρίζεις και να πιστεύεις ότι θέλεις άσε όμως και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Όλοι έχουν αμφιβολίες. Οταν μεγαλώσεις λίγο τα βάζεις όλα σε ζυγαριά.

      Διαγραφή
  10. Βρε Εμβολιασμενο πράγμα άσε εμάς καί δες το δικό σου τό φωτισμένο τό μυαλό,μπας και συνέλθεις γιατί εσύ είσαι ο ψεκασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ετσι τσακισμα κανονικο δεν παλευεται αλλο η κατασταση με δαυτους δεν προκειται να χαμπαριασουν με τιποτα,πρεπει να αποκλειστουν πληρως κοινωνικα και αυτοι και τα παιδια τους που τους εχουν δωσει τα ιδια σκατα μυαλα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365