Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Τρόμος στου Ζωγράφου: Άνδρας μαχαίρωσε περαστικούς! Τέσσερις τραυματίες (φωτο & video)

Βγήκε ξαφνικά ένας με ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισε να χτυπά κόσμο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (07.07.2021) στου Ζωγράφου! Για άγνωστο λόγο, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους!


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr άνδρας 54 ετών, τοξικομανής, κρατώντας ματσέτα επιτέθηκε σε περαστικούς και τραυμάτισε τέσσερα άτομα. Ο δράστης, που σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και συνελήφθη λίγο αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάλεσε ο ίδιος την Άμεση Δράση και συνελήφθη λίγο αργότερα από την ΕΛΑΣ.


Όπως φαίνεται από τις εικόνες που δημοσιεύει το iefimerida.gr στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι τραυματίες βρίσκονται στο έδαφος και λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες. «Βγήκε ξαφνικά ένας με ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισε να χτυπά κόσμο», λέει αυτόπτης μάρτυρας.


Πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου ο 54χρονος που μαχαίρωσε περαστικούς


Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος άνδρας που σκόρπισε τρόμο και πανικό το πρωί της Τετάρτης (07.07.2021) στου Ζωγράφου, όταν με ένα μεγάλο μαχαίρι στα χέρια βγήκε στο δρόμο και τραυμάτισε τέσσερις περαστικούς! 


Ο δράστης της επίθεσης στου Ζωγράφου είχε διαφύγει από το Δαφνί, όπου νοσηλευόταν από τις 12 Δεκεμβρίου του 2020. 


Οι εικόνες από το σημείο με τα αίματα στο πεζοδρόμιο “μαρτυρούν” τον τρόμο που επικράτησε. 


Οι τέσσερις τραυματίες δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από άλλους πολίτες που είδαν το τρομακτικό περιστατικό και έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Ο δράστης, αφού τραυμάτισε τους τέσσερις πολίτες, επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη, ταμπουρώθηκε και άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του με το μαχαίρι! Σύμφωνα με την αστυνομία, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε, ζητώντας να πάνε να τον συλλάβουν. 


Αφού συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την κλήση στην αστυνομία, ο 54χρονος οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365