Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Voucher 200€ για tablet και laptop: Διευρύνονται οι δικαιούχοι

Διαβάστε ποιοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση

Τη διεύρυνση των κατηγοριών των δικαιούχων του voucher 200 ευρώ για την αγορά tablet και laptop ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. 


Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου, ο οποίος θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου, θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση οικογένειες που είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ στις Β’ και Γ’ εισοδηματικές κατηγορίες (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.000 έως 15.000 ευρώ) και ταυτόχρονα έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα ή έχουν εξαρτώμενο τέκνο με αναπηρία. 


Οι δικαιούχοι, όπως και στους δύο πρώτους κύκλους του προγράμματος της «Ψηφιακής Μέριμνας» θα λάβουν voucher 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε επιλέξιμη δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).


Σήμερα, Παρασκευή, κλείνουν οι δύο πρώτοι κύκλοι της «Ψηφιακής Μέριμνας». Οι δικαιούχοι, των οποίων οι αιτήσεις έχουν ήδη κατατεθεί και εγκριθεί- ή πρόκειται να εγκριθούν- θα μπορούν να κάνουν χρήση των επιταγών τους για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού έως τη 1 Νοεμβρίου 2021. 


Από τις 5 Απριλίου, όταν άνοιξε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος, έως σήμερα εκδόθηκαν 435.484 επιταγές 264.592 δικαιούχων, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, που σημειώνει ότι ο τρίτος κύκλος απευθύνεται στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κατά προτεραιότητα.


Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365