Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Επ’ αόριστον αναστολή εργασίας από τις 16 Αυγούστου στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Το μέτρο προχώρα από 16 Αυγούστου

Οι υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, θα τεθούν από τις 16 Αυγούστου σε επ' αόριστον αναστολή εργασίας δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.


Όπως ανέφερε μιλώντας στον Σκάι, «πέρασε η νομοθετική ρύθμιση για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στα νοσοκομεία και τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αναπήρων. Το μέτρο προχώρα από 16 Αυγούστου και μετά θα τίθενται σε αναστολή όσοι δεν εμβολιάζονται και με απόφαση του υπουργού Υγείας μπορεί να επεκτείνεται το μετρό» διευκρίνησε.


«Εγώ πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν. Από τη μια πλευρά υπάρχουν οι απολύσεις ως θεωρητική προσέγγιση, από την άλλη η επιλογή να κάνουμε την προσευχή μας «Θεέ μου βοήθησε να φώτισε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να πάνε να εμβολιαστούν». Δεν είμαστε ούτε με τη μια προσέγγιση ούτε με την άλλη. Αν θέλαμε να μιλήσουμε για απολύσεις θα το κάναμε, αν θέλαμε να επιλέξουμε την προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ "καλό να εμβολιαζόμαστε άλλα όχι υποχρεωτικότητα" τα πράγματα θα οδηγούνταν προς τα πίσω. Ακολουθούμε ευρωπαϊκό δρόμο» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365