Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Σε αναστολή 16 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε προνοιακές δομές σε Ρόδο και Βόλο

Σε αναστολή 16 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι 

Σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας τίθενται από σήμερα, Δευτέρα (16/8), οι εργαζόμενοι στις δημόσιες και ιδιωτικές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και προνοιακές δομές που δεν έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού.


Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις προνοιακές δομές της Ρόδου σε αναστολή θα τεθούν 6 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, σε σύνολο 137. «Μέλημα μας είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων» δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η πρόεδρος των προνοιακών ιδρυμάτων, Μαρία Κορακάκη, σημειώνοντας ότι αναμένει την απόφαση της κυβέρνησης για την αναπλήρωση των κενών θέσεων.


Σημειώνεται ότι για τον ίδιο λόγο σε επ’ αόριστον αναστολή εργασίας έχουν τεθεί και δέκα εργαζόμενοι στο γηροκομείο του Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365