Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 19 ημέρων με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο

Νοσεί όλη η οικογένεια
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ένα βρέφος 19 ημερών.


Το νεογνό νοσηλευόταν στη μονάδα ειδικών λοιμώξεων παίδων του Ιπποκρατείου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.


Η μητέρα του είναι ασυμπτωματική και από κορωνοϊό νοσούν ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου αλλά και η γιαγιά του μωρού που νοσηλεύεται στο Παπανικολάου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα από τα άτομα δεν είχε πραγματοποιήσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365