Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΣΟΚ στις Σέρρες: 20χρονος νεκρός ύστερα από καυγά – Τον μαχαίρωσε ο φίλος του

Αυτήκοοι μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν φωνές από την πλατεία την ώρα της δολοφονίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άνω Καμήλας Σερρών ύστερα από τη δολοφονία ενός 20χρονου, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από φίλο του. Ο άτυχος νέος βρισκόταν με τρεις ακόμα φίλους του στην πλατεία του χωριού, όταν λίγο μετά τη 1 άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.


Τότε, ένας από τους φίλους του τράβηξε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Αυτήκοοι μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν φωνές από την πλατεία την ώρα της δολοφονίας, ενώ σημείωσαν πως παρέες νέων παιδιών συνηθίζουν να παραμένουν στο σημείο μέχρι αργά το βράδυ.


Ο άτυχος νέος, που κατοικούσε σε διπλανό χωριό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς ο φερόμενος ως δράστης, 21 ετών, τράπηκε σε φυγή αμέσως μετά το φονικό.


Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας του φίλου του βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δίνουν κατάθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365