Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Φθιώτιδα

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 22χρονος οδηγός της μηχανής

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Παρασκευής ένας 22χρονος στη Φθιώτιδα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ στη διασταύρωση της Φλύφας.


Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 22χρονος οδηγός της μηχανής και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ο 21χρονος φίλος του που επέβαινε επίσης στη μηχανή, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος 22χρονος ειναι φοιτητής από το Βόλο και είχε έρθει στην Πελασγία να δει τους φίλους του που σπουδάζουν μαζί και ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα στη Γλύφα, ωστόσο ο θάνατος καραδοκούσε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ειναι πολύ επικίνδυνο.


Ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, που διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365