Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Πάτρα: Δύσκολες ώρες για την 27χρονη που είχε κάνει στην Κέρκυρα το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Έκκληση για αίμα για την 27χρονη Σταυρούλα από την Κέρκυρα

Ο Γολγοθάς για την 27χρονη μετά το εμβόλιο για τον κορονοϊό συνεχίζεται. Η κοπέλα παραμένει εδώ και σχεδόν δύο μήνες σε νοσοκομείο, με τους στενούς συγγενείς της, να κάνουν έκκληση για αίμα…


Έκκληση για αίμα για την 27χρονη Σταυρούλα από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου απευθύνει η οικογένεια της. Η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε από την Κέρκυρα στις 30 Ιουνίου μετά από πολύ σοβαρές επιπλοκές που της παρουσιάστηκαν από τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.


Η 27χρονη εμφάνισε εκτεταμένες θρομβώσεις σε αγγεία και δίνει μάχη εδώ και σχεδόν 2 μήνες για να μπορέσει να αναρρώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το πρόβλημα με τις θρομβώσεις αποκαταστάθηκε χάρη στις προσπάθειες και τη συνεχή παρακολούθηση από τον καθηγητή Αιματολογίας του ΠΓΝΠ κ. Συμεωνίδη και την ομάδα του.

         

Παρόλα αυτά, οι θρομβώσεις παρουσίασαν άλλες επιπλοκές, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση η κοπέλα να χειρουργηθεί για την αντιμετώπισή τους.


Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με την 27χρονη να νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου και την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση για φιάλες αίματος.


Σύμφωνα με ανάρτηση συγγενικού της προσώπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει δίνοντας αίμα για την κοπέλα που συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη της μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365