Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

30 κρούσματα κοροναϊού σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη - Όλοι καλά την υγεία τους εξαιτίας του εμβολιασμού

Ευτυχώς όλοι είναι εμβολιασμένοι

Δεκάδες κρούσματα κοροναϊού έχουν εντοπιστεί σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει «συναγερμός» στις αρχές.


Ειδικότερα, τουλάχιστον 30 άνθρωποι εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό, ύστερα από τεστ που ξεκίνησαν να διενεργούνται από τις 18 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την ιχνηλάτηση που είναι σε εξέλιξη έχουν προκύψει, μέχρι στιγμής, περίπου 50 στενές επαφές.


Οι περισσότεροι που νοσούν είναι άνω των 70 ετών, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και ένας εργαζόμενος νοσηλευτής. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ τόσο το προσωπικό όσο και οι άνθρωποι που διαμένουν στην δομή είναι εμβολιασμένοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέτρα που τηρούνται όλο αυτό το διάστημα κατά της διασποράς του κοροναϊού είναι ιδιαιτέρα αυστηρά και ως εκ τούτου παραμένει άγνωστο πως έγινε η διασπορά στο γηροκομείο που εδρεύει στην ανατολική Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων, με το οποίο επικοινώνησε το GRTimes.gr, αναμένεται σήμερα νέος έλεγχος από τον ΕΟΔΥ, ο οποίος ήταν να γίνει χθες και αναβλήθηκε, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι η κατάσταση. Εκ μέρους της διοίκησης κατέστη σαφές πως τόσο το προσωπικό όσο και οι άνθρωποι που διαμένουν στο γηροκομείο είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ως εκ τούτου η κατάσταση δεν είναι ανησυχητική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365