Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Ποινικές διώξεις για τους εμπρησμούς στο Κρυονέρι και στο Πεδίον του Άρεως

Ποινική δίωξη

Ο 43χρονος συνελήφθη χθες από τις Αρχές και διώκεται  σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως - Η γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση.


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως, με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, ασκήθηκε σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες για εμπρησμό στο Κρυονέρι Αττικής.


Στον 43χρονο, ο οποίος ήδη παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ασκήθηκε δίωξη και σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή βεγγαλικών.


Παράλληλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο σε πράγματα, στη γυναίκα που συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως.


Η κατηγορούμενη θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365