Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Λάρισα: Ο 54χρονος που σκότωσε την γυναίκα του φέρεται να ηχογράφησε τον φόνο στο κινητό του!

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση

Δεν χωράει το μυαλό αυτό το οποίο έκανε ο δολοφόνος της 43χρονης στην Σωτηρίτσα. Στο πλαίσιο της προανάκρισής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν χθες Τρίτη στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου.


Σύμφωνα με πληροφορίες τnς «Ελευθερίας», ο δράστης φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.


Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365