Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Αττική: 9 οι τραυματίες από – Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις σε μάντρα αυτοκινήτων

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές των εκρήξεων

Στους 9 ανέρχονται πλέον οι τραυματίες στην Αττική από την μεγάλη φωτιά, που κάνει στάχτη τα πάντα σε Δροσοπηγή, Κρυονέρι, Αφίδνες, Άγιο Στέφανο, Καλέντζι και άλλες περιοχές.


Οι 5 από τους τραυματίες είναι πυροσβέστες εγκαυματίες, εκ των οποίων οι 2 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο ΚΑΤ.


Επίσης, στο 251 νοσηλεύεται ο Πυροσβέστης που προσπαθώντας να σβήσει την φωτιά στο Κρυονέρι έπεσε σε πηγάδι.


Άλλοι 3 άνθρωποι βρίσκονται σε Ιπποκράτειο και Σισμανόγλειο με αναπνευστικά προβλήματα.


Σοκαριστικές εικόνες από εκρήξεις σε μάντρα αυτοκινήτων

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, η φωτιά έφτασε σε μάντρα αυτοκινήτων στις Αφίδνες, με αποτέλεσμα να έχουμε απανωτές εκρήξεις από τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων.


Σύμμαχος της φωτιάς οι άνεμοι

Αν υπήρχε ένα «καλό» μέχρι τώρα ήταν η άπνοια και οι χαμηλής έντασης άνεμοι. Αυτό από σήμερα παύει να ισχύει, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει να φυσούν δυνατοί άνεμοι, κάτι που αναμενόταν.


Ήδη αυτό έχει φανεί τι σημαίνει στην πράξη, καθώς η φωτιά πλέον εξαπλώνεται ακόμα πιο γρήγορα. Η φωτιά έχει κατεύθυνση προς το υδραγωγείο κρυονερίου, με τις φλόγες να φτάνουν τα 15-20 μέτρα. Στο Καλέντζι του Δήμου Μαραθώνα δόθηκε εντολή εκκένωσης.


Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας έκλεισε σε μεγάλο μήκος.


Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές των εκρήξεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365