Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Εζεκιέλ Γκαγιέγος στο aridaia365: Θα ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε αντίπαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: Αντώνης Καρατζίδης

Στην πρώτη του χρονιά στον Αλμωπό, τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω του αλλά δεν κατάφερε να αποδόσει τα μέγιστα εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση της χρονιάς.


Ο λόγος για τον Αργεντίνικης καταγωγής επιθετικό του Άλμωπού Αριδαίας Εζεκιέλ Γκαγιέγος, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του σε μια αποκλειστική συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Aridaia365 και τον Αντώνη Καρατζίδη.


Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη:


- Σε ευχαριστούμε πολύ Ezequiel για την θετική σου απάντηση στη πρόσκληση μας για συνέντευξη.  Πώς νιώθεις που βρίσκεσαι στον Αλμωπό Αριδαίας;


- Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη για την συνέντευξη. Είναι πολύ ωραίο να συνεχίσω ακόμη μια ποδοσφαιρική σεζόν στον Αλμωπό Αριδαιας .


- Η έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν σε φέρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Αλμωπό και στην Αριδαία. Η ενσωμάτωση σου στην καθημερινότητά της πόλης με την οικογένειά σου έχει αποκατασταθεί;


- Η καθημερινότητα στην Αριδαία, είναι πολύ παρόμοια με την ζωή μας στην Αργεντινή μόνο που απουσιάζουν πολλά μέλη από την οικογένειά μας. Παρόλα αυτά όλοι οι κάτοικοι στη πόλη της Αριδαίας είναι πολύ χαρούμενοι και φιλόξενοι και μας χαροποιεί πολύ αυτό.


- Η σύζυγός σου τι έχει πει για αυτό;


- Στην γυναίκα μου, αρέσει πολύ η καθημερινότητα μας στην Αριδαία, διότι οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί μαζί μας και κυρίως επειδή ο μικρός μας γιος μεγαλώνει διασκεδάζοντας πολύ.


- Την περσινή χρονιά είχες τραβήξει το ενδιαφέρον των φιλάθλων πάνω σου αλλά δεν μπόρεσες να αποδώσεις τα μέγιστα λόγω του τραυματισμού σου. Τι μήνυμα έχεις να στείλεις προς αυτούς για τη νέα σεζόν;


- Είχα τραυματιστεί και έχασα πολλά παιχνίδια την περσινή σεζόν. Αυτό που θα τους πω για την νέα σεζόν είναι ότι μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα αγωνιστούμε έτσι ώστε οι οπαδοί της ομάδας μας να είναι χαρούμενοι.


- Φέτος θα αγωνίζεσαι με την ομάδα σου στη δεύτερη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι σημαίνει για εσένα αυτή η πρόκληση;


- Θα είναι μια πολύ σημαντική πρόκληση για εμένα, γιατί παίζουμε με πολύ σημαντικές ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου γεγονός πολύ καλό για τον Αλμωπό διότι το όνομα της ομάδας ακούγεται και η ιστορία του μεγαλώνει.


- Η διοίκηση της ομάδας είναι στο πλευρό σας; Σας στηρίζει;


- Όλοι οι παίκτες της ομάδας μας στηριζόμαστε και με το παραπάνω από την διοίκηση και δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο.


- Τέλος θα θέλαμε να μας πεις. Ποια είναι η υπόσχεση που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο του Αλμωπού;


- Η υπόσχεση μου είναι πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, να τερματίσουμε όσο υψηλότερα γίνεται και να βλέπουμε όλους τους φιλάθλους μετά από κάθε παιχνίδι να είναι ευχαριστημένοι.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ: Αντώνης Καρατζίδης.

4 σχόλια:

  1. σε ποια γλωσσα εγινε η συνεντευξη παλικαρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλληκάρι αυτό σέ ενδιαφέρει σέ τί γλώσσα έγινε; νά σού πω εγώ ήξερε ό δημοσιογράφος Αργεντίνικα.

      Διαγραφή
  2. Αντώνης Καρατζίδης19 Αυγούστου 2021 στις 1:49 μ.μ.

    Στα αγγλικά και πραγματοποιήθηκε μετέπειτα μετάφραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ή συνέντευξη με τον Γκαγιεγο ρε παιδιά αλλά δεν βλέπουμε φως, κάποιος είπε κάντε υπομονή πόση ακόμα, μήπως υπάρχει κάποιο οικονομικό θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365