Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/8 Κριός 

Αν είσαι σε σχέση και φαίνεται πως κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή σου θυμίζει κάτι από τα παλιά, τότε αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σύντομα.
Καθώς γίνεσαι πιο δεκτική σε ρομαντικές και οικείες περιοχές που περιμένουν να εξερευνηθούν, θα διαπιστώσεις ότι ο ενθουσιασμός σου μεταδίδεται στον εραστή σου, με όλους τους σωστούς τρόπους.

ζώδια ταύρος

Η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις ένα ρομαντικό θέμα μπορεί να είναι ανακριβής και να προσθέτει επιπλοκές.
Μπορεί να χρειαστεί ένα γενναίο βήμα για να εξετάσεις με ειλικρίνεια τα ενοχλητικά συναισθήματά σου και να μάθεις κάτι από αυτά.
Αν ένα επεισόδιο από το παρελθόν σου, παρουσιάζει μια πρόκληση στο παρόν, είσαι μόνο ένα γενναίο βήμα μακριά από το να αντλήσεις το ψήγμα της σοφίας του… και να προχωρήσεις. 

ζώδια προβλέψεις 02/08 δίδυμοι

Αν το μόνο που βλέπεις στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου είναι μια ανεπιθύμητη πρόκληση, κοίταξε λίγο πιο προσεκτικά για να εντοπίσεις τη λύση που προσφέρει. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στη στάση ευγνωμοσύνης που πρέπει να υιοθετήσεις και να συνδεθείς με τα θετικά της ερωτικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο εραστής σου θα προτιμούσε να ακούσει τις πιθανές λύσεις… παρά τα παράπονα ή τα προβλήματα. 

ζώδια καρκίνος

Κάτι που σχετίζεται με το ερωτικό σου παρελθόν θα αιωρείται αισθητά πάνω από τη σχέση σου τώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι, να παλέψεις με ανεπίλυτα συναισθήματα ή να στρέψεις την προσοχή σου σε κάτι που θα προτιμούσες να αγνοήσεις. Όμως μια απαραίτητη και έγκαιρη αναδρομή στο παρελθόν, μπορεί να είναι χρήσιμη και μετασχηματιστική, αν θέλεις πραγματικά μια λεπτομερή ανάλυση ή ένα οριστικό κλείσιμο.

ζώδια προβλέψεις 02/08 λέων

Ο εραστής σου, θα αφήσει υπονοούμενα για μια συζήτηση που θέλει να έχει μαζί σου. Όμως ακόμη κι αν είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, μην πιστέψεις πως θα είναι μονόπλευρη η κουβέντα σας. Αυτή η συζήτηση ή η ανταλλαγή, είναι η τέλεια ευκαιρία και για τους δυο σας, να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις και τα συναισθήματα που δεν ωφελούν κανέναν σας, με την καταστολή τους.

ζώδια παρθένος

Όπως η Μόνικα από τα «φιλαράκια» μερικές φορές μπορεί να πιστεύεις, πως ο δομημένος τρόπος σου ή η εξαιρετική προσοχή σου στη λεπτομέρεια δεν μπορούν να καθρεφτιστούν ή να ταιριάξουν. Αν όμως ο εραστής σου θέλει να παρέμβει για να σε βοηθήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μην τον απομακρύνεις. Αν σου προσφέρει μια χρήσιμη συμβουλή που σε διευκολύνει, τότε αξίζει να αποδεχτείς τη βοήθεια του!

ζώδια προβλέψεις 02/08 ζυγός

Θα νιώσεις την επιθυμία να είσαι πιο ανοιχτή στις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου… κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να καλωσορίσεις. Μπορεί όμως να χρειαστεί να δεις ρεαλιστικά το πόσο πρόθυμος είναι ο αγαπημένος σου να προβεί από τη μεριά του σε ειλικρινείς αποκαλύψεις. Ίσως είναι σοφό να μην μιλήσεις ανοιχτά για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να ενταθούν και οι εγκάρδιες, ουσιαστικές ανταλλαγές, να μετατραπούν σε εξομολογήσεις. Στα ζώδια σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζώδιο

ζώδια σκορπιός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα νιώσεις πως είναι εξίσου απαραίτητο να επικεντρωθείς στη δημιουργία ή την ενίσχυση της υλικής ασφάλειας στο δεσμό σου, όπως και στον ερωτικό τομέα και την οικειότητα. Θα ανακαλύψεις ότι απαιτείται αλλαγή στάσης από την πλευρά σου… και ως προς τα χρήματα και προς τα υπάρχοντά σου. Όμως η αποκάλυψη και η ανάμειξη ιδεών για ένα ασφαλές, κοινό μέλλον…. σας φέρνει με το ταίρι σου, πιο κοντά. 

ζώδια τοξότης

Έχεις μια άποψη και θέλεις να μιλήσεις γι’ αυτήν στον εραστή σου. Ωστόσο, ίσως κάνεις περιττά βήματα για να τη μεταφέρεις… ελπίζοντας να γίνει αποδεκτή και κατανοητή. Πρόσεξε να μην κάνεις υποθέσεις και να μην είσαι 100% σίγουρη ότι ξέρεις τι θα πει ή τι θα κάνει ο αγαπημένος σου. Το σωστό είναι να πεις την άποψή σου και μετά να ακούσεις προσεκτικά την απάντησή του.

ζώδια αιγόκερως

Θα ήθελες να διαθέτεις περισσότερο εισόδημα, για κάποιες ρομαντικές αναζητήσεις και σέξι περιπέτειες τώρα. Όμως δεν χρειάζεται να πνιγείς οικονομικά ή να δημιουργήσεις σοβαρό πλήγμα στον τραπεζικό σου λογαριασμό για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις μεγάλα σχέδια που ίσως απαιτούν μετρητά στο μέλλον. Αλλά αν σφίξεις τώρα τα λουριά, θα νιώσεις χαρούμενη που το έκανες. 

ζώδια υδροχόος

Είναι καλό να λες όσα σκέφτεσαι και νιώθεις στο σύντροφό σου, όμως δε χρειάζεται ν’ αφήνουν υπαινιγμούς επιθετικότητας. Αν ακολουθήσεις μια τεταμένη συζήτηση ή μπεις σε ευαίσθητα εδάφη, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες έντασης ή αντιπαράθεσης. Δείχνοντας σ’ αυτόν που αγαπάς ότι είσαι ήρεμη και δεν τον «πυροβολείς» με τα λόγια σου, είναι βέβαιο ότι θα φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ζώδια ιχθύες

Θα αντιμετωπίσεις μια σύγχυση στη δυναμική της σχέσης σου σήμερα. Προσπάθησε να βασιστείς περισσότερο στη διαίσθησή σου παρά στη λογική… για να μην κατανοήσεις μόνο το τι συμβαίνει αλλά και για να εντοπίσεις τη λύση που απαιτείται. Αν το κάνεις αυτό θα κοιτάς τη σχέση σου μέσα από το σωστό ρομαντικό τηλεσκόπιο. Αν απαιτείται ανοιχτή συζήτηση μ’ αυτόν που αγαπάς, τότε θα έχεις κάνει τη δουλειά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365