Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 3/8 Κριός 

Μην αναμένετε να έρθει η ευκαιρία να σας βρει, αγαπητοί Κριοί… Κάντε εσείς το βήμα για την αναβάθμισή σας! Θα βοηθήσει σε αυτό μια στιβαρή γωνία του Ερμή στον δημιουργικό 5ο Οίκο σας, με τον καινοτόμο Ουρανό στην οικονομική σας ζώνη.
Αξιοποιήστε κάθε ιδέα σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, όποιος κι αν είναι ο τομέας της βασικής ή μιας παράλληλης απασχόλησης. Με αυτή την ορμή και λίγη επιπλέον προσπάθεια, μπορείτε να στοχεύσετε πιο μακριά απ’ όσο νομίζετε

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μοιραστείτε τη σοφία σας με όσους θα συρρέουν να την λάβουν… Μόνο προσέξτε πόσο σοβαρά θα πάρετε τον πιθανό ρόλο του «θεραπευτή»!
Ο ανοικτόμυαλος Ερμής συμπράττει δυναμικά με τον κοινοτικό Ουρανό στο ζώδιό σας, φέρνοντας φίλους και συνεργάτες προς το μέρος σας.

Να προσφέρετε ευήκοα ώτα και τις συμβουλές σας – αλλά να αποφύγετε να εμπλακείτε στα δράματά τους!  

ζώδια σήμερα 03/08 Δίδυμοι

Ακολουθήστε την ανάγκη σας για λίγη απομόνωση, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν χρειάζεται απολογίες η εξωστρεφής ιδιοσυγκρασία σας, αν πρέπει να επαναφορτίσει τις κοινωνικές μπαταρίες της. Ο ευχάριστος Ερμής που σας κυβερνά στην επικοινωνιακή σας πτυχή, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Δεν έχετε διάθεση για σπατάλη χρόνου, δικαιούστε να αποφύγετε μια κοινωνική περίσταση αν σας πιέζει. Μείνετε στο σπίτι χωρίς τύψεις, για ένα απολαυστικό αφρόλουτρο ή μια καλή ταινία

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σκεφτείτε το διπλά πριν απαντήσετε σε μια πρόταση που ακούγεται δελεαστική! Ευτυχώς, η συντηρητική ιδιοσυγκρασία σας δεν μπαίνει εύκολα σε πειρασμούς. Μια συνάντηση του Ερμή στην οικονομική σας ζώνη με τον αυθόρμητο Ουρανό, απαιτεί να έχετε πρώτα όλα τα στοιχεία. Με τα συνήθη αργά αλλά σταθερά και αξιόπιστα βήματά σας, θα φτάσετε στην ευημερία πιο γρήγορα και σίγουρα!

ζώδια σήμερα 03/08 Λέων

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να ακολουθείτε τους πολλούς, αγαπητοί Λέοντες! Αξιοποιήστε αυτό το όπλο σας και ακολουθήστε την καρδιά σας, για να κινηθείτε με τον δικό σας τρόπο. Ο ιδιόρρυθμος Ερμής στα εδάφη σας, σχηματίζει μια δραστική γωνία με τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη σας της καριέρας. Εκφράστε ελεύθερα τις θέσεις σας – και αν κάποιοι συμφωνούν, θα κερδίσετε μάχιμους συμμάχους. Μόνο χαμηλώστε λίγο τον τόνο της φωνής σας, για να μην θίξετε κανέναν!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πάντα προτιμάτε τη γαλήνη από τις συγκρούσεις… Αλλά ενίοτε οι συγκυρίες είναι προκλητικές! Ο αναλυτικός Ερμής που σας κυβερνά, σχηματίζει τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Ίσως να νιώσετε άβολα σε κάποιες καταστάσεις, που είναι σίγουρο ότι ο διάλογος θα είναι δύσκολος. Αλλά αν σκεφτείτε ότι δεν έχετε να χάσετε κάτι, μόνο ανοδική μπορεί να είναι η εξέλιξη αυτής της συζήτησης!

ζώδια σήμερα 03/08 Ζυγός

Μην προσφερθείτε να αναλάβετε πολλά, αγαπητοί Ζυγοί… Παρά την έντονη ενέργειά σας, έχετε υποχρεώσεις που απαιτούν την απερίσπαστη προσοχή σας! Μην φτάσετε στο σημείο να εξουθενωθείτε, αναζητήστε το κίνητρο πίσω από αυτή την υπερκινητικότητα. Μια γωνία του επαναστάτη Ουρανού με τον αναλυτικό Ερμή, ευθύνεται κάπως για την ατμόσφαιρα που συστήνει να θέσετε όρια. Αρκεστείτε στα δικά σας θέματα, ώστε μετά να έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε και να επιστρέψετε ακόμα πιο παραγωγικοί!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ο κύκλος σας είναι κάπως «κλειστοφοβικός» τελευταία, αγαπητοί Σκορπιοί; Μπορείτε να τον διευρύνετε τώρα, χάρη στη συνάντηση του Ερμή με τον πειραματιστή Ουρανό στις πτυχές σας της καριέρας και των συμπράξεων. Η σφαίρα της επιρροής σας μπορεί να επεκταθεί, καθώς θα εντυπωσιάζετε τους άλλους χωρίς να προσπαθήσετε πολύ. Πάντως αποφύγετε να υπερβάλετε για όσα έχετε να συνεισφέρετε, αφήστε τα έργα σας να μιλήσουν από μόνα τους!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν είστε ο Άτλαντας που έπρεπε να κουβαλά το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους του! Αν και με τον χαοτικό Ουρανό στον 6ο Οίκο σας της προσφοράς, ίσως ξεχνάτε ότι δικαιούστε να λέτε «όχι». Επιπρόσθετα, λαμβάνει επίδραση έντασης από τον Ερμή στον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Η συμβουλή για εσάς είναι να απαλλαγείτε από κάθε ευθύνη που δεν θα επιφέρει συνέπειες. Μιας και τώρα κεντρίζεται επίσης ο τομέας σας της υγείας, η μείωση του φόρτου εργασίας θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ο ζωώδης μαγνητισμός σας ανεβαίνει κατακόρυφα! Γι’ αυτό φροντίζει μια συνάντηση του πειραματιστή Ουρανού με τον ερωτύλο Ερμή, στις πτυχές σας της αγάπης και του ερωτισμού. Κάθε επαφή σας μπορεί να γίνει ορμητική ή/και καυτή, ακόμα και με ένα βλέμμα. Επειδή οι άλλοι θα λιώνουν στην παρουσία σας και μόνο, να είστε ξεκάθαροι με το τι και ποιον λαχταράτε. Έτσι δεν θα βρεθείτε αργότερα αντιμέτωποι με άβολες εξηγήσεις!  

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Κινηθείτε με αγάπη, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αυθόρμητος Ουρανός που σας κυβερνά, συναντά τον εκφραστικό Ερμή στις πτυχές σας των συναισθημάτων και των σχέσεων. Ακόμα κι αν υπήρξαν εντάσεις τις τελευταίες μέρες, τώρα μπορείτε να κάνετε πιο τρυφερές προσεγγίσεις. Αν κάνετε νέες γνωριμίες, ανοιχτείτε λίγο περισσότερο. Όταν οι άλλοι βλέπουν την ευάλωτη πλευρά σας, είναι πιο πρόθυμοι να ανοίξουν και τη δική τους καρδιά! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αδημονείτε να γνωστοποιήσετε κάτι στον κόσμο, αγαπητοί Ιχθύες; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή! Ο εξωστρεφής Ουρανός στον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον εύστροφο Ερμή στον 6ο Οίκο σας της δουλειάς. Βγείτε από τα παρασκήνια, αφήστε τα ταλέντα σας να ανθίσουν μπροστά σε ένα ευρύ κοινό. Κάντε αναρτήσεις και προσεγγίστε κάθε επαφή σας με επιρροή: Η σωστή κίνηση την κατάλληλη στιγμή στο σωστό άτομο, μπορεί να καθορίσει όλο το παιχνίδι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365