Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στο δάσος της Βαρυμπόμπης (ΦΩΤΟ)

Εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό

Σύνεργα εμπρησμού βρέθηκαν στο δάσος της Βαρυμπόμπης, την Παρασκευή, την ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς και ερευνάται από την Αστυνομία αν κάποιοι σχεδίασαν να κάψουν από άλλο σημείο το δάσος. Μάλιστα, οι αρχές ψάχνουν αν υπήρχαν και σε άλλα σημεία σύνεργα εμπρησμού που χρησιμοποιήθηκαν από αγνώστους.


Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr, εθελοντές βρήκαν κάτω από δέντρο τη συσκευασία ενημέρωσαν την Πυροσβεστική και στη συνέχεια την Αστυνομία. Εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ειδοποιήθηκε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ) και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για φυτίλια, κερωμένα σπίρτα, βαμβάκι, σπάγγο και άλλα σύνεργα ικανά να προκαλέσουν εμπρησμό.


Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τι γίνεται πίσω απο την περίεργη υπόθεση και τι σχεδίαζαν οι άγνωστοι που τα έκρυψαν στο συγκεκριμένο σημείο.






Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365