Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντόπισαν ύποπτο για εμπρησμό στην Ηλεία – «Σταματούσε με το μηχανάκι και μετά φούντωνε φωτιά»

Δεν έχει συλληφθεί, έχει εντοπιστεί

«Ήταν 2 χιλιόμετρα από τον Πύργο, στην περιοχή Λαμπέτι. Εντοπίστηκε από τα συστήματα παρακολούθησης άτομο με μηχανάκι το οποίο, όπου σταματούσε, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά».


Αυτή την αποκάλυψη έκανε στο Open ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, συμπληρώνοντας:


«Αυτό προέκυψε τώρα. Και πολίτες είδαν τέτοια κίνηση από μακριά στο δάσος. Αλλά υπάρχει και εικόνα αυτής της σκηνής από άλλα συστήματα».


Ο ίδιος εξήγησε ότι οι εστίες της φωτιάς «ήταν 150 με 200 μέτρα η μία από την άλλη, η φωτιά που ξέσπασε τώρα. Ταυτόχρονα! Τώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους εκεί δασικούς και αγροτικούς. Δεν έχει συλληφθεί, έχει εντοπιστεί».


«Στην περιοχή αυτή, έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί το χωριό Κολίρι και το μοναστήρι που είναι εκεί, της Παναγίας της Κρεμαστής» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Πύργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365