Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Νεκρή η γυναίκα που πυροβόλησε ο άνδρας στην Κρήτη – Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε ο δράστης

Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε από το δράστη

Το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στον Πάνορμο Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο.


Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε από το δράστη, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε από το σημείο και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 


Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα άφησε την τελευταία πνοή της ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι και ο δράστης πέθανε. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές.

 

Σύμφωνα με το Cretalive, η γυναίκα ήταν 47 ετών ενώ ο άνδρας που την πυροβόλησε, 49. 


Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε πισώπλατα, μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρούσε, η οποία είναι κοντά στην ταβέρνα που έχει ο δράστης.


Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η 47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365