Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Η ληστεία

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, συνελήφθη ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».


Σύμφωνα με πληροφορίες, τον συγκεκριμένο καταζητούσαν οι Αρχές για περίπου ενάμιση χρόνο.


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο συλληφθείς -για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης- μεταφέρεται στην Αθήνα, ενώ όσο περνά η ώρα, νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

  

Είναι ο δράστης της σημερινής ληστείας

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μετέδωσε το Open, ο συγκεκριμένος συλληφθείς είναι ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε πριν μόλις λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη.


Μετά τη ληστεία κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο η Αντιτρομοκρατική είχε ήδη φτάσει στα ίχνη του -πριν ακόμη γίνει η ληστεία- κι έτσι κατάφερε να τον συλλάβει.


Η ληστεία 

Ένας άνδρας εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη επί της λεωφόρου Παπανικολάου, το μεσημέρι της Δευτέρας (09.08.2021).


Με την απειλή όπλου άρπαξε, άγνωστο μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό και στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με μοτοσυκλέτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365