Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Καλύτερη η “εικόνα” στις πυρκαγιές σε Χαλκιδική και Κιλκίς

Καλύτερη εικόνα

Καλύτερη εικόνα παρουσίαζαν λίγο μετά τις 10 το πρωί οι πυρκαγιές στην Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία.


Για την κατάσβεση της φωτιάς σε δασική έκταση στην Τορώνη Χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε χθες πριν τις 3 το μεσημέρι, συνεχίζουν να επιχειρούν 57 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα.


Και στο Κιλκίς, μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, παραμένουν στο σημείο και επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού.


Στη Δυτική Μακεδονία, παραμένουν σε εξέλιξη τρεις φωτιές, ωστόσο και αυτές παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις με υδροφόρα, πεζοπόρα τμήματα, υπάλληλοι της Τοπικής αυτοδιοίκησης με μηχανήματα έργου, σε κάποιες περιπτώσεις και μηχανήματα του στρατού, δίνουν μάχη με τις φλόγες σε δασικές εκτάσεις στον Δίλοφο του Δήμου Βοΐου και στη Δεσκάτη Γρεβενών, όπως και σε χορτολιβαδική – δασική περιοχή στον Πολύμυλο Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365