Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

«Λουκέτο» και πρόστιμα στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται Γονίδης και Κιάμος

Λουκέτα και «τσουχτερά» πρόστιμα

Λουκέτα για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον κορονοϊό στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Σταμάτης Γονίδης.

Νωρίτερα την Κυριακή (29/8) έγινε γνωστό πως έκλεισαν δυο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά.


Συγκεκριμένα, λουκέτα και «τσουχτερά» πρόστιμα για μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον κορoνοϊό επιβλήθηκαν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Σταμάτης Γονίδης, αντίστοιχα, σύμφωνα με το protothema.gr.


Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχύοντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid - 19.


Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο.


Να υπενθυμίσουμε πως κάτι ανάλογο είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ωστόσο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής και το Πρωτοδικείο Αθηνών, αποφάσισε την παύση της αναστολής λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365