Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ο νεκροθάφτης δεν είχε το μυαλό του στην κηδεία – Σάλος από τις εικόνες που ακολούθησαν - Μία σύλληψη

Εις βάρος του είχε σχηματιστεί μόλις πρόσφατα κι έτερη δικογραφία για κλοπές σε αυτοκίνητα

Η Ρόδος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την υπόθεση. Ο νεκροθάφτης συνελήφθη και πλέον βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης…


Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου θα δικαστεί σήμερα ένας 44χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής σε εξοχική κατοικία νεκρού, που κηδεύθηκε στον ιερό ναό, που εργάζεται ως νεκροθάφτης, την προηγούμενη ημέρα!


Ο 44χρονος, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για αδικήματα του είδους, την 17η Αυγούστου 2021 το μεσημέρι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει την εξοχική κατοικία του νεκρού.

  

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, εντοπίστηκε να περιεργάζεται εργαλεία στην αυλή της οικίας από συγγενή ο οποίος τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.


Εις βάρος του είχε σχηματιστεί μόλις πρόσφατα κι έτερη δικογραφία για κλοπές σε αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365