Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Επεισόδια στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Επεισόδια στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού.


Μετά τη συγκέντρωσή τους στον Λευκό Πύργο, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική. 


Επεισόδια στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα


Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στη διάρκεια συγκέντρωσης κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό το βράδυ της Κυριακής. Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση πέταξαν αντικείμενα κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αστυνομική επέμβαση. Η Αστυνομία απώθησε τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.


2 σχόλια:

  1. Λογικά θα είναι ιερείς εκτός πραγματικότητας ,και καταπιεσμένοι ακροδεξιοί με πολύ θυμό ..κλασικά πράγματα, όπου λείπει η γνώση υπάρχει θυμός…ή παραθρησκευτικότητα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ο ποιο πανω η βλακεια σου χτυπαει κοκκινο μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365