Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 31/8 Κριός 

Κάθε απαισιόδοξη σκέψη σας εξαφανίζεται, αγαπητοί Κριοί! Παραμερίστε και κάθε αρνητικό ή επικριτικό άτομο από το περιβάλλον σας, καθώς η ευαίσθητη Σελήνης στον εκφραστικό 3ο Οίκο σας συναντά τον θετικό Δία.
Ίσως να νιώσετε μια «επιφοίτηση», να συνειδητοποιήσετε ότι η οπτική σας και μόνο καθορίζει την πορεία που θα πάρει η ζωή σας… Και μάλιστα έχετε τη δυναμική να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει. Ακόμα και οι προκλήσεις αποτελούν σημαντικό μάθημα, αν επιλέξετε να τις εκλάβετε έτσι! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η ηγεσία σας πάει και δεν πρέπει να την παραμερίζετε, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη στον παραγωγικό 2ο Οίκο σας, εναρμονίζεται με τον διεκδικητικό Δία στην επαγγελματική ζώνη σας.
Αδράξτε τα ηνία των καταστάσεων, εμπνεύστε και δραστηριοποιήστε τους άλλους για να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα διοικείτε με σιδερένια γροθιά…
Αντιθέτως, θα δώσετε στην ομάδα την ευκαιρία να νιώσει μέρος του κάθε εγχειρήματος, μέχρι να φτάσετε στην επιτυχία!

ζώδια σήμερα 31/08 Δίδυμοι

Είστε στο επίκεντρο της προσοχής, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στα εδάφη σας, συναντά τον αποδοτικό Δία στον φυσικό του 9ο Οίκο της επέκτασης. Μπορείτε να κάνετε όσο καινοτόμα όνειρα θέλετε, χωρίς να σας απασχολεί αν οι άλλοι είναι σε θέση να σας ακολουθήσουν. Να έχετε πίστη στις ικανότητές σας… Και όταν οι άλλοι θα σας φτάσουν, εσείς θα περνάτε στο επόμενο σημαντικό εγχείρημά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάτι οδυνηρό από το παρελθόν; Ο καλύτερος τρόπος, είναι να μετατρέψετε την συγκυρία σε ευκαιρία για ωρίμανση! Θα λάβετε ουράνια βοήθεια επί αυτού, καθώς ο φιλόσοφος Δίας εναρμονίζεται με τη Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της συγχώρεσης και της επούλωσης. Προσπεράστε την πρόκληση, αναζητήστε και συνειδητοποιήστε ρεαλιστικά όσα σας δίδαξε. Καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη – αλλά είναι απαραίτητη και πιθανώς πολύτιμη!

ζώδια σήμερα 31/08 Λέων

Μην μένετε στην περιφέρεια της ομάδας σας, αγαπητοί Λέοντες! Η ατμόσφαιρα βρίθει από κοινωνικές δονήσεις, που πρέπει να τις απολαύσετε και να τις αξιοποιήσετε. Η Σελήνη στον κοινοτικό 11ο Οίκο σας, εναρμονίζεται με τον επεκτατικό Δία στη συνεργατική ζώνη σας. Μην μένετε στους τύπους ή σε σκέψεις ότι ίσως δεν ταιριάζετε κάπου, το μόνο που χρειάζεται είναι να αναμιχθείτε. Αν κάνετε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές με φιλική και ευχάριστη διάθεση, σίγουρα θα έχετε θετική ανταπόκριση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Στραφείτε σε έναν καλό σκοπό, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συμπράττει με τον επεκτατικό Δία, όψη που προάγει τις προτεραιότητες. Διαθέστε χρόνο για να οργανώσετε τα χαρτιά σας, να τακτοποιήσετε το γραφείο και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σας, να μειώσετε τις υποχρεώσεις. Η ενέργεια που θα αντλήσετε, θα αυξήσει την αποδοτικότητα και θα τονώσει τη διάθεσή σας. Τώρα ενδείκνυται επίσης να στηρίξετε έναν συνάδελφο ή φίλο!

ζώδια σήμερα 31/08 Ζυγός

Μόνο ο ουρανός μπορεί να αποτελέσει το όριό σας τώρα, αγαπητοί Ζυγοί! Η αεικίνητη Σελήνη στον διεθνή 9ο Οίκο σας, ευθυγραμμίζεται με τον επεκτατικό Δία. Οι τοίχοι γύρω σας μπορεί να φαντάζουν ασφυκτικοί, έχετε άμεση ανάγκη να αποδράσετε οπουδήποτε. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείτε αν κάτι τέτοιο θα έχει αντίκτυπο στις επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις σας. Ίσως μια οδική διαδρομή να ικανοποιήσει την ορμή σας για περιπλάνηση. Σκεφτείτε πιθανές εναλλακτικές, όπως την πρόταση ενός φίλου να σας φιλοξενήσει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σκέφτεστε μια πρόταση ή να κάνετε αλλαγές σε κάποιες επενδύσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Ίσως αυτή να είναι η τυχερή σας μέρα! Η Σελήνη στους Διδύμους και τον 8ο Οίκο σας του πλούτου, εναρμονίζεται με τον Δία της ευμάρειας. Να είστε σε επαγρύπνηση για κάθε στρατηγική ευκαιρία που θα βελτιώσει τα έσοδά σας. Αν δεν έχετε επενδυτικές γνώσεις, αυτή είναι η στιγμή να επικοινωνήσετε με έναν σχετικό φίλο ή σύμβουλο!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Το μυαλό σας δεν λειτουργεί «λογιστικά» αυτή την στιγμή, αγαπητοί Τοξότες! Η ρομαντική Σελήνη στον τομέα σας των σχέσεων, αγκαλιάζεται με τον Δία της εύνοιας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να έλξετε ένα αξιόλογο ταίρι… Αρκεί να γίνετε λίγο πιο ευάλωτοι και να πιστέψετε ότι υπάρχει αυτό το άτομο και αναζητά εσάς. Παραμείνετε δεκτικοί για άτομα που διαφέρουν από τις συνήθεις επιλογές σας, μην περιορίζεστε. Τα ζευγάρια ενδείκνυται να κάνουν συζητήσεις, που ίσως και να θίγουν ευαίσθητα θέματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θα κάνετε χάρη στο μυαλό και το σώμα σας αν δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας! Αρχίστε από τη φροντίδα της υγείας σας, όπως ορίζει ένα ζωτικό τρίγωνο της δεκτικής Σελήνης με τον δυναμικό Δία. Ανανεώστε την ενέργειά σας με αρκετά φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες, αποφύγετε τα κατεργασμένα υλικά και το αλεύρι ή τη ζάχαρη. Αν έχετε παραμελήσει την άσκηση ή τις ιατρικές εξετάσεις σας, κάντε άμεσα τις ανάλογες διευθετήσεις!μου

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ο μαγνητισμός σας αυξάνεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει, αγαπητοί Υδροχόοι! Η λάγνα Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του πάθους και του ρομάντζου, συνευρίσκεται με τον ερωτύλο Δία στα εδάφη σας. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό φροντίστε να προσφέρετε κάτι στο κοινό σας. Προβληθείτε με φωτογραφίες της ευχάριστης και λαμπερής πτυχής σας, αναβαθμίστε τα προφίλ σας στο διαδίκτυο. Μην υποτιμήσετε τη λαχτάρα του κόσμου να δει τον «κόσμο» σας, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η απόδραση ας περιμένει, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στον σπιτικό 4ο Οίκο σας συναντά τον επεκτατικό Δία, κάνοντάς σας σπιτόγατους. Η ανάγκη σας για θαλπωρή κεντρίζεται και θα αποζητήσετε καθετί που θα στολίσει το περιβάλλον σας με γούστο. Διαθέστε χρόνο για να αλλάξετε τη διακόσμηση, να μαγειρέψετε για τους δικούς σας ή να δείτε σειρές στην τηλεόραση. Αυτή η φόρτιση της ενέργειάς σας, μπορεί να έχει διάρκεια πολλών εβδομάδων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365