Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Διαδηλωτής κατά των εμβολίων με βιβλίο του... Γιώργου Παπαδόπουλου! (ΦΩΤΟ)

Με το βιβλίο του Γιώργου Παπαδόπουλου στα χέρια διαδήλωσε αντιεμβολιαστής στο Σύνταγμα

Στην διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα το απόγευμα της Κυριακής κατά των εμβολίων την εμφάνισή του έκανε και… δικτάτορας Γιώργος Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, ένας από τους διαδηλωτές κρατούσε στα χέρια του σαν πλακάτ ένα βιβλίο του Παπαδόπουλου.


Πρόκειται για τον Β' Τόμο των απάντων που είχε κυκλοφορήσει ο δικτάτορας, επικεφαλής της Χούντας της 21ης Απριλίου του 1967 και στα οποία παρατίθενται λόγοι, συνεντεύξεις και δηλώσεις του.


Ουσιαστικά αποτελεί το ιδεολογικό μανιφέστο του δικτάτορα (κάτι σαν το «Ο Αγών μου» του Χίτλερ) και κυκλοφόρησε σε συνέχειες κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας και αποτελεί φετίχ για τους οπαδούς του ακόμα και 47 χρόνια μετά τη Μεταπολίτευση.


Την ίσια στιγμή αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και ένας διαδηλωτής, ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσε τα ΜΑΤ με μια τεράστια εικόνα της Παναγίας.






1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365