Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Αττική: Μεγάλες αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Εργοστάσιο αυτή τη στιγμή έχει παραδοθεί στις φλόγες και ακούγονται εκρήξεις από μέσα
Mεγάλες αναζωπυρώσεις παρουσιάζει η φωτιά στην Αττική και συγκεκριμένα στις Αφίδνες και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.


Το newsit.gr και ο Λευτέρης Σουχάιμπ βρίσκονται στο σημείο, και καταγράφουν τις τρομακτικές στιγμές που συνεχίζει να ζει η Βόρεια Αττική.


Εργοστάσιο αυτή τη στιγμή έχει παραδοθεί στις φλόγες και ακούγονται εκρήξεις από μέσα. Μάλιστα οι δύο από αυτές ήταν πολύ ισχυρές και ακόμα και οι Πυροσβέστες απομακρύνθηκαν. Παρανάλωμα του πυρός έγινε και αποθήκη δίπλα του.



Δήμαρχος Ωρωπού: Ισχυροί άνεμοι και αναζωπυρώσεις στις Αφίδνες

Για πολύ μεγάλες αναζωπυρώσεις της πυρκαγιάς στην περιοχή των Αφιδνών και πολύ ισχυρούς δυτικούς ανέμους, αυτήν την ώρα, έκανε λόγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, ο οποίος βρισκόταν στο Καπανδρίτι. Όπως ανέφερε, βρίσκεται στα 30-40 μέτρα από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, με φορά προς την Αθήνα καίγοντας δασική έκταση.

«Εδώ που είμαι βλέπω να καίγεται δάσος αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, που είχαμε μεγάλη αναζωπύρωση και πριν πιάσει τόσο δυνατός αέρας, θα έχουμε προβλήματα άλλα. Τα μέτωπα είναι πολλά, όχι μόνο ένα, έχω μετρήσει τουλάχιστον τέσσερα και κινδυνεύουν και οικισμοί», τόνισε ο κ. Γιασημάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365