Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/8 Κριός 

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα ίσως κλυδωνίζονται από τον Μάιο του 2018, αγαπητοί Κριοί! Τότε ο ανατρεπτικός Ουρανός πέρασε στον Ταύρο, ενώ από σήμερα γυρίζει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Η συγκυρία σας δίνει πέντε μήνες περιθώριο, για να κάνετε αναθεωρητικές κινήσεις όσον αφορά τα χρήματά σας.
Αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022, αν και ο καινοτόμος πλανήτης θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τον Απρίλιο του 2026… Έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας για να αξιοποιήσετε άρτια αυτό το νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε μια σημαίνουσα ευκαιρία για να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σας!
Φιλοξενείτε στα εδάφη σας τον ανατρεπτικό Ουρανό από τις 15 Μαΐου 2018, που από σήμερα γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Αυτή η πεντάμηνη παραμονή του στον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας, μπορεί να σας προσδώσει μια σύγχυση… Γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε μια ανασκόπηση των δεδομένων σας, αντί να προσπαθήσετε να τους δώσετε ώθηση.
Αξιοποιήστε την τεχνολογία και τις επικρατούσες τάσεις, πριν στήσετε τις καινούργιες στρατηγικές σας. Να θυμάστε ότι ο Ουρανός θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι τον Απρίλιο του 2026, οπότε χρειάζεστε αρκετή υπομονή!

ζώδια σήμερα 19/08 Δίδυμοι

Χαλαρώστε με λίγη απομόνωση, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο μεταφυσικός Ουρανός κάνει την ετήσια αναστροφή του μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Για πέντε μήνες θα διασχίζει με την όπισθεν τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και της ενδοσκόπησης. Αυτή η στροφή μέσα σας θα ηρεμήσει το μυαλό σας, για να εντοπίσετε τις πηγές έντασης που μπορείτε να αφαιρέσετε από τη ζωή σας. Όσο λιγότερα βάζετε στο πρόγραμμά σας, τόσο θα ισορροπείτε το πνεύμα και την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να έχετε δημιουργικές διαφωτίσεις, όσο κρατάτε ανοικτά τα κανάλια σας της έμπνευσης! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η διαύγειά σας οξύνεται ως προς κάποιες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές τρίτων! Φροντίζει γι’ αυτό ο αποφασιστικός Ουρανός, που γυρίζει ανάδρομος στον τομέα σας της ομαδικότητας μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Αίφνης θα δείτε πολλά πράγματα όπως είναι, αντί για αυτό που θα θέλατε να είναι… Αλλά όσα παραμερίζετε, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ιδεώδη. Η πρόκλησή σας πλέον θα είναι αν θα δράσετε – και πώς. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην κάνετε ανατροπές: Όταν η στιγμή θα είναι κατάλληλη, θα ξέρετε και ποιες εποικοδομητικές κινήσεις πρέπει να κάνετε… Ακόμα κι αν χρειαστείτε όλο το διάστημα των επόμενων πέντε μηνών!

ζώδια σήμερα 19/08 Λέων

Επιστρατεύστε το επαγγελματικό σας κριτήριο, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό θα σας υποδείξει πότε να ωθήσετε τα πράγματα, πότε να μείνετε αδρανείς και πότε να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο. Σε αυτό θα σας ωφελήσει η αναστροφή του απρόβλεπτου Ουρανού σε ανάδρομο, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Καλό θα είναι να κάνετε μια ανάπαυλα, ως υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Συνεχώς ωριμάζετε, ενώ εξελίσσετε και τη δεξιοτεχνία σας. Μόνο προσέξτε να μην αποθαρρύνεστε εύκολα, επειδή η διαδρομή προς έναν στόχο σας είναι μακρύτερη από το αναμενόμενο!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μια μείωση ταχύτητας δεν σημαίνει παραίτηση! Ο χαοτικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον οραματιστή 9ο Οίκο σας, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Μην εκπλαγείτε αν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε βήματα πίσω σε ένα υπερβολικά φιλόδοξο σχέδιό σας. Αν και δεν θα εγκαταλείψετε τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, αποδεχθείτε ότι θα κινήστε με μειωμένους ρυθμούς. Στο μεταξύ, αναζητήστε τρόπους εξέλιξής σας μέσα από την κοινωνική ευθύνη!

ζώδια σήμερα 19/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προετοιμαστείτε για μια βαθιά βουτιά μέσα σας! Η ζωή σας μπορεί να πάρει μια σουρεαλιστική χροιά, καθώς ο ορμητικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο… Και θα διασχίζει με την όπισθεν τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, της σεξουαλικότητας και των έντονων συναισθημάτων. Η άφιξή του εκεί από τον Μάιο του 2018, σας έχει δώσει ήδη μια γεύση για όσα έπονται μέχρι τον Απρίλιο του 2026. Αλλά αυτή η πεντάμηνη ανάδρομη φάση του, ίσως εμπνεύσει μια μελέτη όσον αφορά τις σχέσεις: Από το πώς και γιατί δένεστε με κάποια άτομα, μέχρι το πώς επενδύετε τον χρόνο και τα χρήματά σας. Μην βιαστείτε, αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να αναβαθμίσετε την προσέγγισή σας στις πιο σημαίνουσες σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Πάψτε να κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο όσον αφορά τις σχέσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Καμία δεν θα παραμείνει ίδια, καθώς ο ανατρεπτικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον τομέα σας των συμπράξεων μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022. Μην περιμένετε να προκύψει κάτι μαγικά, για να αναταράξει σημαντικούς δεσμούς σας. Πρέπει να πείτε ή να κάνετε εσείς κάτι, ώστε να υπάρξει πρόοδος. Δεν είναι εύκολο να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων σας… Αλλά αν τα θίξετε ανοικτά, μπορούν να βρεθούν λύσεις. Σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, έπονται αναταράξεις στην καθημερινότητα και τις συνήθειές σας! Ο διασπαστικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας της εργασίας. Ακόμα κι αν σας αγχώσει αρχικά αυτή η αναστροφή, αποτελεί μια ευεργετική ευκαιρία να απαλλαγείτε από την ανάγκη για συνεχή έλεγχο. Βελτιώστε τομείς που χρειάζονται επιπλέον προσοχή, όπως η ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και τη δουλειά σας. Όταν ο καινοτόμος πλανήτης επιστρέψει ορθόδρομος στις 18 Ιανουαρίου 2022, θα είστε πιο παραγωγικοί και θα διαθέτετε χρόνο για τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η προσωπική σας ζωή μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κατεύθυνση στο εξής, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο άστατος Ουρανός θα κινείται ανάδρομος για πέντε μήνες, στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Ίσως να χωρίσουν οι δρόμοι σας με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, είτε να χάσετε την εστίασή σας. Η καλύτερη επιλογή είναι να στραφείτε μέσα σας, να συνειδητοποιήσετε πόσα και τι δίνετε όσον αφορά την αγάπη. Και όσο θα διερευνάτε τους νόμους της έλξης, ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό εγχείρημα μέχρι να επιστρέψει ο Ουρανός ορθόδρομος!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αν το σπίτι σας δεν είναι ένα γαλήνιο και υποστηρικτικό άδυτο, είναι καιρός να κάνετε μεγάλες αλλαγές! Αγαπητοί Υδροχόοι, ο επαναστατικός Ουρανός που σας κυβερνά γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον οικιακό τομέα σας. Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022 πολλά θα αλλάξουν ριζικά στις συνθήκες ζωής σας. Διαθέστε χρόνο και κάντε τα πάντα όπως θέλετε εσείς, θέστε πραγματικά μεγαλεπήβολους στόχους για αρκετά χρόνια στο μέλλον… Ειδικά όσον αφορά το πού θα «ριζώσετε» και με ποιον!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Γίνετε πιο σαφείς, αγαπητοί Ιχθύες! Στην κάθε τύπου επαφή σας, δεν πρέπει να αφήνετε περιθώριο ερμηνειών ή παρερμηνειών. Το απαιτεί ο χαοτικός Ουρανός, που γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Η λεκτική έκφραση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, πρέπει να μπείτε πιο βαθιά. Φροντίστε στο μεταξύ να βελτιώσετε τα μηνύματά σας, με όποιον τρόπο επιλέξετε να τα στέλνετε. Όταν ο καινοτόμος πλανήτης γυρίσει ορθόδρομος στις 18 Ιανουαρίου 2022, θα έχετε αποκτήσει νέους τρόπους έκφρασης του εαυτού σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365