Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ξάνθη: Σε αναστολή καθηκόντων ανεμβολίαστη νοσοκόμα

Για να επιστρέψει στη δουλειά της πρέπει να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της και να παρέλθουν 14 ημέρες από την τελευταία δόση

Σε αναστολή καθηκόντων οδηγήθηκε μια νοσοκόμα που απασχολείται στον Δήμο Ξάνθης και η οποία δεν προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως ορίζεται σχετικά από 16 Αυγούστου.


Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης, πρόκειται για υπάλληλο κατηγορίας Δ.Ε. Βοηθών Νοσοκόμων στο Βοήθεια στο Σπίτι Ξάνθης, η οποία απασχολείται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.


“Θέτουμε σε αναστολή καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, από 16/8/2021 σύμφωνα με τα οριζόμενα του Άρθρ.206 του Ν. 4820/2021 (ΦΕΚ Α’130/23-07/2021), την Ζ.Σ., η οποία απασχολείται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από 01/10/2020 έως και μέχρι τη δημοσίευση του διορισμού των επιτυχόντων των πινάκων διοριστέων της προκήρυξης 4Κ/2020 κατηγορίας Δ.Ε. Βοηθών Νοσοκόμων στο Βοήθεια στο Σπίτι Ξάνθης του ΝΠΔΔ, επειδή δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την απασχόλησή της, βάσει των διατάξεων των άρθρων 205 (Υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης) και 206 (Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού) του Ν. 4820/2021” αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική απόφαση του Προέδρου.


Κατά τον χρόνο αναστολής των καθηκόντων της νοσοκόμας, ο οποίος δεν λογίζεται ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας, δεν καταβάλλονται αποδοχές.


Για να επιστρέψει στη δουλειά της πρέπει να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της και να παρέλθουν 14 ημέρες από την τελευταία δόση.


Πηγή: xanthinea.gr

8 σχόλια:

  1. απ το παράθυρο θα είχε προσληφθεί με απολυτήριο τεχνικής σχολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικό αίσχος τα σχόλια αυτά που τα εγκρίνει και τα επικροτεί το σαιτ σας

      Η ανθρωποφαγια έχει γίνει συνειδητή επιλογή πλέον λες και έξω υπάρχει η πανούκλα

      Σε λίγο να τους καιτε κι ολας σαν τις μάγισσες

      Διαγραφή
    2. Γιατι απο το παραθυρο? Μεχρι πριν δεκα χρονια στο ΕΣΥ ειχε το 80% των νοσηλευτών ηταν ΔΕ νοσηλευτες. Την τελευταια δεκαετια διοριστηκαν ΤΕ νοσηλευτες.Πιστεψτεμε αυτης της κατηγοριας οι νοσηλευτες εχουν περισσοτερες γνωσεις απο τους ΤΕ.Μισθολογικα αμοιβονται χαμηλότερα..
      Ο παραπανω κυριος μαλλον.δεν γνωριζει επι του θεματος και τοποθετιθηκε λαθος!

      Διαγραφή
  2. Αυτά καλό είναι να γίνονται 👌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά έγινε η αναστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και πολύ καλά έκανε.μακαρι να ακολουθήσουν κι αλλοι.
    όταν θα χρειάζεστε ιατρό εσεις που χαιρεστε που την εδιωξαν,να ρωτατε αν ειναι εμβολιασμενος ή όχι, τοτε να δουμε ποιος θα σας γιατρεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι γιατροί θα μας γιατρέψουν οι οποίοι πάνω από το 95% είναι υπέρ του εμβολίου. Εσύ να πας σε νοσηλεύτρια. όταν καταλάβεις την διαφορά γιατρού με νοσηλευτή τότε τα ξανα λέμε..

      Διαγραφή
  5. ειδατε κανεναν γιατρο να κανει τις δουλειες του νοσηλευτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365